poniedziałek, 3 września 2018

Zunanja izolacijska pena

  Zunanja izolacijska pena

Uporaba nivelirnega sloja

Izravnalni sloj se izvaja (kot tudi ojačitev) z veliko lopatico (350 mm). Z majhno lopatico na velikem mestu nalijemo mešanico klobas, potem je na steno in izravnana. Debelina - 2-3 mm. Izravnalni sloj se lahko nanese na območjih, je običajno spojen in podrgnjen (potem sklep ni viden). Primerneje je poravnati izravnalno plast poleg spojev ojačevalnega sloja.
  Zunanja izolacijska pena

Primer in omet

V enem dnevu preidejo z lebdenje z rabljeno brušeno mrežo (glej zgoraj). V treh dneh je treba površino pod mavcem in ometom napolniti s podlago, toda to je omet. Samo ena (glejte zgoraj o težavah s časom) - podlago pod mavecom je treba izravnati z istim uporabljenim abrazivom dan po nanosu, vendar vedno v roku 3-4 dni. Lahko omet in potem, ko je relief tal.
  Zunanja izolacijska pena

Prednosti zunanje izolacije

  • Prvi in ​​najpomembnejši je zamik rosišča čez steno (glej fotografijo). Kaj je dobro? Dejstvo, da bo hiša vedno suha zunanja stena. Problem z zamrzovanjem bo sam po sebi izginil. Poleg tega se vlaga, ki se ne nabira v steni, ne uniči. To bo omogočilo, da nosilna struktura počasi zastane.
  Zunanja izolacijska pena

Priprava stene za izolacijo polistirenske pene

Pred segrevanjem z metodo "mokrega" je treba stensko površino očistiti iz ometnih slojev, prahu, umazanije. Nepravilnosti, ki so več kot 1 cm fiksne, nastanejo razpoke. Stene morajo biti suhe. Za izboljšanje oprijema uporabljajte osnovo:
  Zunanja izolacijska pena

Ogrevanje fasade hiše s penasto plastiko z lastnimi rokami - pripravljanje sten

Na tej stopnji izolacije stene ni toliko dela. Vse razpoke, vdolbine in uničenje starega mavca je treba skrbno zapečatiti s cementno-peskano malto ali lepilom, ki se bo v prihodnosti uporabila za lepilo pene. Naravno je treba površino stene za izboljšanje oprijema površine odpreti z globokim penetracijskim premazom, kot je Cerasit CT17.
  Zunanja izolacijska pena

Kako toplo hišo izven pene?

Gretje hiše ostaja vedno pomembno. Znano je, da se zaradi velike površine sten izgubi veliko toplote. Če stene niso izolirane, bo tudi najsodobnejši sistem ogrevanja neučinkovit. Današnja izolacija iz pene je zelo priljubljena.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty