niedziela, 2 września 2018

Fotografija z mokro fasado

  Fotografija z mokro fasado

Kaj je "mokra" fasada

Ker stroški za ogrevanje materiala in storitev nenehno naraščajo, prav tako pa postajajo pomembni tudi iskalniki za tehnologije, ki učinkovito pripomorejo k ohranjanju toplote v stavbah za različne namene, prav tako kot stroški steklenih ploščic, opisanih v materialu.
  Fotografija z mokro fasado

Naprava in sestavni deli mokrega fasadnega ometa

"Mokra" tehnologija mavčnih fasad je večplastna konstrukcija, vsaka plast katere opravlja svojo funkcijo, skupaj pa celotna "torta" zagotavlja izolacijo sten in dekorativno dekoracijo fasade.
  Fotografija z mokro fasado

Mokra fasada - tehnologija mavca s fiberglass očesom

Vprašanje o enostavni tankoplastni stekleni mreži, ki se prodaja v zvitkih. Na voljo je v različnih barvah (običajno modra, bela ali zelena). Njena glavna lastnost je odpornost na raztopine z alkalno reakcijo. V nasprotju s težkimi varjenimi kovinskimi mrežami, ki se uporabljajo v ometnih opečnih stenah, se z oplaščnimi mrežami iz steklenih vlaken uspešno uporablja pri dodelavi mokrih fasad, segretih s polistirensko peno.

Mokra fasada Kaj je to?

Kljub temu imenu ni tekoče. Tako imenovan, ker je fasada narejena iz mešanice gradbenih materialov na osnovi vode in lepila. Rešitve se gnetijo neposredno na predmet iz suhih mešanic ali jih proizvajalec dobavi v pripravljeni obliki.
  Fotografija z mokro fasado

Tehnologija uporabe mokrega fasadnega sistema. Glavne faze

1. Priprava baze. Vgradnja izolacijskega sistema / vgradnja ometnega sloja se mora začeti šele po namestitvi strehe, namestitvi oken in vrat. Pred namestitvijo sistema je treba osnovo preveriti za navpična odstopanja in skupno ravnino. Če je potrebno, površino poravnajte z mešanico fasadnega ometa. Odstranite luske, razpokane dele fasade, očistite fasado plesni, gliv in osvetlitev. Stene fasade obdelajte s premazom v 1-3 slojih, da zmanjšate absorpcijo baze.
  Fotografija z mokro fasado

Faze instalacije mokre fasade

do vsebine ↑

Pripravljalna faza

Priprava površine za vlažno fasadno napravo pomeni čiščenje zidov stavbe pred umazanijo. Če nameravate dokončati polaganje mokre fasade nad obstoječim zaključkom, morate preveriti razpoložljiv zaključek glede nosilnosti in lepilnih lastnosti, to je zagotoviti, da lahko prenese težo mokre fasade in zagotovi zanesljivo oprijem na površino.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty