wtorek, 4 września 2018

Pisarna za 6 oseb

  Pisarna za 6 oseb

Možnosti za lokacijo namizij

Primerna možnost za lokacijo velikega števila zaposlenih v majhnem prostoru. Delovna mesta so omejena z namiznimi particijami. Če je potrebno, lahko uporabite stranske stene za večjo izolacijo.
  Pisarna za 6 oseb

Ustrezna razsvetljava v notranjem pisarni

Kot je bilo že omenjeno, igra pomembno vlogo pri osvetlitvi pri oblikovanju pisarniškega prostora. Vsi učilnici ali delovna mesta, če je to studio, morajo biti zasnovani v enakem slogu. Enako velja za razsvetljavo. Prvič, morate jasno izračunati število zaposlenih, ki bodo hkrati v sobi. Elegantne notranje rešitve so ustvarjene z ustrezno uporabo svetlobe in barve. Očitno je, kako se na fotografiji prikazujejo različne cone v prostoru, ki je zdaj predstavljeno z velikim številom, in postane jasno, da bo isti notranjost z drugo svetlobno raztopino dobila različne zvoke.
  Pisarna za 6 oseb

Priročnik za oblikovanje strokovnih pisarn

  1. Predgovor
  2. Gradnja pisarniških prostorov
  3. Pisarna
  4. Standardi pisarniške opreme
  5. Polaganje električnih omrežij
  6. Pisarniške particije
  7. Talne obloge
  8. Stropi
  9. Razsvetljava
  10. Ergonomski stoli
  11. Pisarniško pohištvo
  12. Preglednost: urad 21. stoletja
  Pisarna za 6 oseb

Pisarniški projekt. Vstop v pisarno

Končana pisarna je projektni projekt pisarne, izdelan za prostore različnih velikosti, ki šteje več ducat možnosti. Vsak od teh projektov je naša ekipa profesionalnih oblikovalcev premišljena do najmanjših podrobnosti.
  Pisarna za 6 oseb

Posebnost in merila za izbiro pisarniškega pohištva

Pisarniško pohištvo, več kot katera koli druga vrsta pohištva, je izpostavljeno in izkoriščeno. To je posledica dejstva, da na dan dela na delovnem mestu obstaja veliko različnih ljudi, pogoste službe pa se premikajo iz kraja v kraj in s številnimi različnimi dejavniki. Zato se pri nakupu pisarniškega pohištva osredotočite na naslednja merila:
  Pisarna za 6 oseb

Pisarne v državah Vzhoda

Azijska postavitev je veliko območje, kjer lahko od deset do več sto pisarniških delavcev deluje hkrati. Vsak ima svoje delovno mesto. Vse je med seboj vidno, mizarska šola pa se lahko nahaja poleg mizne mize. Ta sistem načrtovanja pisarniškega prostora na zahodu se imenuje "odprt prostor".

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty