poniedziałek, 3 września 2018

Podzemna hidroizolacija tal

  Podzemna hidroizolacija tal

Hidroizolacijski materiali

Hidroizolacijski materiali na trgu so velik izbor. Vse lahko razdelimo na več kategorij. Vse je odvisno od načina uporabe in načela delovanja: prevleke, hidrofobne (injekcije), lepilnega (roll) penetriranja. Nato razmislite, kako in kako narediti kletne hidroizolacije v zasebni hiši. Posebna pozornost bo namenjena izbiri materialov, njihovemu natančnemu namenu in načinu uporabe vozlišč na objektih hiše.
  Podzemna hidroizolacija tal

Kako zaščititi klet iz vode ↑

Ta članek bo govoril o tem, kako pravilno narediti kletne hidroizolacije v fazi gradnje. Prav tako bo postavljeno vprašanje, kaj storiti, če ste postali srečni lastnik garaže s kletjo brez vodotesnosti.
  Podzemna hidroizolacija tal

Kako narediti kletne hidroizolacije od znotraj pravilno in poceni?

Vgrajena hidroizolacijska naprava vključuje zaščito stavb zunaj in znotraj. Vendar pa ni vedno mogoče izvesti hidroizolacijskih del pravočasno in v celoti. In, kot kažejo izkušnje, jih je kasneje veliko dražje in težje.
  Podzemna hidroizolacija tal

Kako izvesti notranjo hidroizolacijo

Treba je omeniti, da je notranja hidroizolacija klete v notranjosti podzemne vode tesno odvisna od pravilne hidroizolacije zunanjega dela temeljenja. Pravilno izvedena slepa površina stavbe in drenažni sistem morata odtaliti odtaljeno in odpadno vodo stran od doma. Hidroizolacija kletnih tal in osnove temeljev okrog oboda bi morala biti zaščitena pred vstopom podzemne vode.
  Podzemna hidroizolacija tal

Obmazochnaya hidroizolacijski klet iz podzemne vode

Hidroizolacijo kletnega dna z abrazivnimi materiali je optimalna za naknadno polaganje ploščic. Za razliko od penetriranja, se nanese s tanko plastjo in ni značilna globoka penetracija v beton. Zato je težko poškodovati tla. Priporočljivo je, da se obrnete s keramiko ali kakšno drugo ploščico.
  Podzemna hidroizolacija tal

Značilnosti hidroizolacije tla v kleti

Pri izbiri metode izolacije kletnih tal moramo upoštevati posebnosti tal, nivoja podzemne vode, količine sezonskih padavin in agresivnosti vodnega okolja območja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty