czwartek, 6 września 2018

Gradnja nakupovalnega objekta

Gradnja trgovskega centra na ključ

Če želite zgraditi lasten poslovni center, morate posebno pozornost nameniti načinu njegove gradnje, saj mora vlagati v najmanj časa in denarja, da ne bi odložil razvoja poslovanja. Poleg tega gradnja nakupovalnega centra vključuje gradnjo velike in kompleksne zgradbe, zato mora gradnja strogo upoštevati vse sanitarne in higienske standarde, ki se dobavljajo komercialnim obratom.
  Gradnja nakupovalnega objekta

Zahteve za trgovinska podjetja

Sanitarne in higienske norme urejajo značilnosti organizacije razsvetljave, ogrevanja, prezračevanja, kanalizacije, oskrbe z vodo trgovskih objektov. Poleg tega imajo regulativni organi posebne zahteve za ureditev sosednjega ozemlja.
  Gradnja nakupovalnega objekta

Euroopt išče partnerje za gradnjo maloprodajnih objektov v Belorusiji

  1. Domača stran
  2. Gomel in novice iz regije
  • 13. januar 2017 09:00
  • 3939
  • 8

Gradnja trgovskih centrov in poslovnih stavb

Že več kot deset let gradimo poslovne zgradbe in upravne stavbe z različno kompleksnostjo, višinami in različnimi oblikami. Istočasno uporabljamo napredne tehnologije, ki omogočajo znatno zmanjšanje stroškov dela in časa gradnje. Zahvaljujoč našemu odgovornemu odnosu do poslovanja kupcem zaupamo ne le iz Kazana, temveč tudi iz Naberezhnih Chelny, Samara, Nizhny Novgorod in Jekaterinburg.
  Gradnja nakupovalnega objekta

Tržne zahteve

Za lastnike nakupovalnih in pisarniških centrov je pomembno, da dobičkonosno uporabite vsak kvadratni meter prostora. Potrebujejo predstavljive in udobne zgradbe, poleg tega pa je prijetna in v katero želite vstopiti. Komercialno uspešen bo objekt v poslovnih centrih mesta ali blizu njih, z dobro prometno infrastrukturo, z uspešnim konceptom in postavitvijo. Tudi sodobne trgovske centre je težko zamisliti brez kozarca evropskega standarda, dobro premišljene komunikacije, visoko kakovostne dodelave, tako zunanje kot notranje.
  Gradnja nakupovalnega objekta

Ali potrebujem dovoljenje za obnovo?

Dovoljenje za obnovo ni potrebno, če vpliva na stavbe, ki niso objekti kapitalske gradnje (kioski itd.), Pa tudi v primeru, da spremembe gradbenih objektov in njihovih delov ne kršijo njihove varnosti, ne vplivajo na pravice tretjih oseb in ne presegajo parametri dovoljene konstrukcije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty