wtorek, 4 września 2018

Naprava za beton

  Naprava za beton

Kaj je estrih?

Estrih, predvsem, igra vlogo podlage za vsako tla: keramične ploščice, laminatne talne obloge, parket, linolej, parketna plošča, samonivelirna polimera. Na betonskem prekrivanju prekrivajo tudi enakomerno porazdelitev tovora in istočasno povečuje moč hišne konstrukcije.
  Naprava za beton

Začetek postopka - priprava materialov in površin

Prva faza dela je priprava površine. Če hiša ima lesena tla, jih je treba znebiti, saj bodo "izsušili" estrih in se bo strgala. S starim betonskim pločnikom bo treba storiti enako. Z uporabo perforatorja ga je treba zdrobiti in odstraniti. Zdi se, da je stari estrih precej močan in ni pokrit z razpokami. Potem ga lahko enostavno nadgradite tako, da ga napolnite s samonivelirno pripravljeno mešanico. To je najlažja naprava za betonske estrihe. Ampak, če so razpoke globoke in čipi so veliki, boste morali začeti že od samega začetka.
  Naprava za beton

Pripravljalna dela

Podno ploščo, ki je plošča, očistimo iz ostankov, prahu. Če najdete vrzeli, jih očistite in napolnite z vodostopovo rešitvijo, da se izognete težavam s sosednjimi spodaj. Naslednji so tla "Betonokontakt Faydal", ki zagotavljajo zanesljivo "odstranjevanje prahu" in adhezijo betonskega estriha v podzemlje.
  Naprava za beton

Kako narediti kravato z lastnimi rokami?

Če želite izvedeti, kako pravilno izdelati talne estrihe za začetnike, začnimo z najpreprostejšo možnostjo, ki vključuje nanašanje sloja do 30 mm. Mnoge od tega dela prestrašijo svojo zapletenost. Pravzaprav zahteva predvsem fizične stroške. Proces sam sega na dve osnovni veščini:
  Naprava za beton

Betonski estrih v garaži

Urejanje betonskega poda v garaži vam omogoča, da ustvarite prave pogoje za skladiščenje vozil in drugih predmetov. Betonski podi so trpežni, odporni na mehanske poškodbe in udarne obremenitve, se ne bojijo vlage, imajo minimalno prevodnost in veliko drugih pozitivnih lastnosti. Hkrati cena za cementno-peskovit estrih ni tako velika, da podjetjem ne zaupa strokovnjakom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty