niedziela, 2 września 2018

Grobe zidane zidove

  Grobe zidane zidove

Polaganje opečenih opek

Skupaj s konstrukcijo sten prerezov so obrnjene vrste opeke. Izvajata več funkcij. Estetsko - daje fasadi stavbe edinstven videz. Praktično - poveča stopnjo toplotne izolacije stavbe, preprečuje vstop vlage v notranjost glavnih sten.
  Grobe zidane zidove

Zidni gradbeni materiali

Do danes je najbolj priljubljena gradnja opečnih hiš in gradnja opečnih sten. Opeke so glina, vretenčna in votla. Tako on in druge vrste odlično ščitijo pred učinki visoke in nizke temperature, odlično podpirajo mikroklimo, imajo naravno zvočno in toplotno izolacijo. Trdna opeka ima visoko odpornost proti zmrzovanju, kar omogoča, da se uporablja za podzemne in nadzemne strukture. Votla opeka se uporablja za obloge in v stavbah, kjer je potrebno olajšati gradnjo.
  Grobe zidane zidove

Tolerance in nadzor nad njimi

Pri izvedbi kamnitega dela je sam zidar neposreden krmilnik natančnosti vgradnje. V pripravljalni fazi mora preveriti, ali znak za oplaščenje malte in opeke izpolnjuje tehnične zahteve, določene v projektu. Že v procesu dela spremlja natančno vezavo šivov, s čimer zagotavlja, da so vsi potrebni podatki in strukture položeni v stene in tla v času, nadzira jasen vodoravni položaj in navpičnost stenskih spojev.
  Grobe zidane zidove

Stopnje zidarskega dela

Obloga zidov zahteva zelo previden odnos - to je treba zapomniti, samo kvalificirani delavec lahko opravlja dobro delo. Stopnja za polaganje opeke se izračuna ob upoštevanju naslednjih parametrov:
  Grobe zidane zidove

Stene naprave in predelne stene v Ufi | GK Sire

Poleg gladkih monolitnih sten je pri postavitvi nestandardnih konstrukcij priporočena ojačana opeka. Cena za delo, ruble. Zabutovochnaya in osnova za nosilne stene. Unary navadna opeka. m3.
  Grobe zidane zidove

Gradnja mešanic za peno iz betona

Cementno-peskovna malta. Uporaba klasične sestave cementne peskane malte v razmerju 1: 4 s debelino sloja 1-2 centimetrov, ki je vedno pri roki graditelja. Če želite, lahko dodate plastifikatorje v skladu z navodili.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty