sobota, 8 września 2018

Stropni valj barve

  Stropni valj barve

Ključne značilnosti

Dimenzije valjev

Barvni valji so zasnovani ne samo za barvanje, ampak tudi za belo pranje, kot tudi za polnjenje različnih površin. To orodje je zelo lahka, enostavna za uporabo, priročna. Velikost valjev je velika, srednja in majhna. Veliki valji praviloma delajo profesionalne slikarje, saj takšno orodje zahteva določeno spretnost in spretnost.
  Stropni valj barve

Izbira barvnega valja

Za lažji tako dolgotrajen postopek, kot je barvanje stropa, je treba izbrati pravo delovno orodje. Valji so sestavljeni iz bugla (kovinska palica, na kateri stoji vse), valja in ročaj. V trgovinah lahko najdete valje z različnimi dolžinami palice in ročaja:
  Stropni valj barve

Izberemo barvo za strop ↑

Najprej, seveda, morate ugotoviti, katero barvo barve strop, ker gre za to debelo mešanico lakov, olj in barv, ki določa enostavnost in preprostost slikanja.
  Stropni valj barve

Kako barvati stropni valj

Previdno preberite navodila za izbrano barvo in jo razredčite, natančno upoštevajte navodila v navodilih. Zdi se, da barve ni treba razredčiti z vodo. V tem primeru preprosto zmešajte barvo. Najboljše od vsega, če vzamete s šobo mešalnik za električni vrtalnik in zmešajte barvo na to. Pri pripravi barvnih koncev.
  Stropni valj barve

Pripravljalni dogodki: nakup materiala in potrebnih orodij

Pri odločanju o izbiri: barve ali pobelite površino, morate upoštevati posebnosti prostora, kjer se načrtuje popravilo. Z gospodarskega vidika, da pobelite strop - najcenejši in najbolj dostopen način za osvežitev prostora. Vendar pa je ta možnost v kuhinji in kopalnici popolnoma nesprejemljiva zaradi visoke vlažnosti. Za take prostore je bolje uporabiti barvo na vodni osnovi. Barvani strop se lahko opere.
  Stropni valj barve

Težave s slikarstvom in njihovo rešitvijo

Najpogostejša težava barvanja stropa se lahko šteje za videz temnih lis, ki postanejo opazne po sušenju barvne kompozicije. Nekateri neizkušeni obrtniki skušajo odpraviti težave s ponovnim slikanjem, vendar ne dajejo veliko rezultatov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty