środa, 5 września 2018

Ojačani betonski okvir ga

  Ojačani betonski okvir ga

Kakovost potrošnikov končane zgradbe

Profilirano armirani betonski okvir omogoča prožnost arhitekturnih rešitev. Hkrati s povečanjem nagiba stolpov in zmanjšanjem debeline sten se pojavi dodatno učinkovito področje. Zunanje mere stavbe ostajajo nespremenjene.
  Ojačani betonski okvir ga

Monolitna okvirna hiša - kako zgraditi

Najpogostejša tehnologija na svetu v gradbeništvu temelji na uporabi okvirnih monolitnih strukturnih elementov pri gradnji nizkogradnje. Danes ta metoda postaja vedno bolj priljubljena v mestni in primestni stanovanjski gradnji, čeprav je bila nedavno prednostna naloga pri gradnji komercialnih in poslovnih objektov. Monolitna okvirna hiša je sestavljena iz armiranobetonskih stebrov in drugih funkcionalnih področij, ki so napolnjena z betonom, v takem tandemu ustvarja nosilnost celotne konstrukcije.
  Ojačani betonski okvir ga

Zakaj potrebujemo monolitni armiranobetonski okvir za gradnjo hiš iz gaziranih betonskih blokov?

Gazirani beton kot material je zelo omejen s tlačnimi trdnostmi, zato ima uporaba gradbenih betonskih blokov pri gradnji hiš tudi več zahtev. Razred jakosti gaziranega betona z gostoto D 500 ustreza oznaki M50, kar pomeni naslednje: brez razgradnje lahko plinski blok vzdrži tlak 50 kg na kvadratni centimeter.
  Ojačani betonski okvir ga

Sestava in prednosti armiranega betona

Optimalna kombinacija komponent, kot so armiranje in beton z večjo trdnostjo, je omogočila, da ta material zasluži naziv ene od glavnih konstruktivnih rešitev modernosti.
  Ojačani betonski okvir ga

3.2.1 Temelji. Fundamentalni žarki

Temelji za montažne armirane betonske stebre so razporejeni predvsem v obliki posameznih nosilcev z luknjami stakanskega tipa. V izrednih primerih, ko temelji v obliki posameznih nosilcev ne nudijo potrebne trdnosti in stabilnosti ali če je to primerno v pogojih za zagotovitev "fleksibilnosti" in univerzalnosti proizvodnje, ki se namerava postaviti, se trakovi temeljev vzdolž vzdolžnih vrst stolpcev ali neprekinjene temeljne plošče za celotno zgradbo uporabljajo v izjemnih primerih.
  Ojačani betonski okvir ga

Hiša okvirne plošče

Tehnologija okvirnih plošč pomeni, da se hiša na mestu gradi na predhodno pripravljeni bazi, vendar iz tovarniških panelov (plošč). V tem primeru je temelj pogosto monolitna armiranobetonska plošča ali konstrukcija vijačnih pilotov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty