wtorek, 4 września 2018

Popravila kletnih tal

Katere sobe se nahajajo v kleti

Obstaja veliko idej, ki so lahko na nižji ravni hiše. Bolje je, če to niso tiste sobe, v katerih spijo in zato večino svojega življenja preživijo, temveč bivalni prostori občasnih bivanja, ki opravljajo določeno funkcijo. To vključuje domači kino, biljardno sobo z barom, savno z bazenom, vinsko klet, otroško igralnico, telovadnico, zimski vrt in garažo. Glede zadnjih štirih različnih strokovnjakov obstajajo utemeljeni dvomi.

Kletna ureditev

Kletno etažo je mogoče načrtovati kot nestanovanjsko ali kot stanovanjsko raven hiše. Upoštevajte, da za stanovanjsko klet, višina stropov ne sme biti nižja od 1,8 metra, v nestanovanjskih - se lahko zmanjša.
  Popravila kletnih tal

Gradnja kleti

Konstrukcija kleti se začne z analizo tal in določanjem ravni podtalnice. Na primer, če je raven manj kot 1,5 metra od površine zemlje, potem temeljna jama za klet ne bo kopala več kot 1 meter globoko. Če je potrebno, lahko tla in napolnijo.
  Popravila kletnih tal

Ali je možno opremiti dnevno sobo v pritličju?

Kletna etaža je pomemben prostor v kateri koli hiši, saj njena prisotnost omogoča opremljanje številnih poslovnih prostorov brez kakršnih koli dodatnih stavb na območju vašega zemljišča.
  Popravila kletnih tal

Postopek zaključevanja talne obloge

To je zelo pogost in zelo izviren način zaključka kleti. To je zelo enostavno delo s tiru, je trajno in popolnoma prikrije pomanjkljivosti površin podnožja. Obstaja klet tiru, vinil, kovine in lesa.
  Popravila kletnih tal

Bazenski bazen

Največji glavobol, ki ga zaslužite, če se odločite za postavitev v klet bazen Ampak to je vredno, bazen na izhodu savne je prijeten dodatek k ostalim. Posebno previdno morate narediti hidroizolacijo. Posodo v bazenu mora biti opremljena z dodatno vlago. Da bi to naredili, se vlije poseben beton. Strokovna ekipa inštalaterjev vas usmeri v globino sklede in naredi namestitev. Slaba kakovost naprave bazen v takem prostoru grozi s poplavami, in kot rezultat - uničenje fundacije in poplavi vrt.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty