wtorek, 4 września 2018

Inženirska omrežja

  Inženirska omrežja

Oblikovanje in polaganje inženirskih omrežij

TechnoStroyProekt opravlja vse projekte, montažo, montažo in zagon tehničnih omrežij stavb in objektov. Zasnova inženirskega omrežja je zelo zapleten proces, zato ne opazimo niti najmanjših podrobnosti.
  Inženirska omrežja

Obdelava naravnih virov v energijo, dobavo in odstranjevanje

Naravni viri v Rusiji so brezplačni za svoje državljane. Stroški naravnih virov se pojavljajo med njihovim pridobivanjem, predelavo, prevozom. Takšni viri vključujejo minerale, kot so plin, olje, premog.
  Inženirska omrežja

3. Postopek vzdrževanja posebnih revij

10. Posebne delovne dnevnike vzdržuje pooblaščeni predstavnik osebe, ki izvaja gradnjo, tako da polni stolpec od datuma izvedbe ločenega tipa gradnje, obnove in remonta gradbenega objekta do datuma dejanskega dokončanja izvedbe ločenega tipa takega dela.
  Inženirska omrežja

Inšpekcija inženirskih sistemov, omrežij in opreme

Inšpekcija inženirskih sistemov je celovito tehnično znanje inženirskih omrežij (ITO). Namen raziskovanja je preverjanje posameznih odsekov in vozlišč ter sistema kot celote za upoštevanje standardiziranih parametrov projektne dokumentacije, veljavnih standardov in tehničnih predpisov. Tehnični strokovnjaki na podlagi rezultatov raziskave sklepajo, da je mogoče ali nemogoče, da sistem še naprej uporabljamo aktivno, potrebo po njegovi obnovi ali izboljšavi.
  Inženirska omrežja

Zunanji in notranji sistemi ogrevanja

V zimskih mesecih igra pomembno ogrevanje stavb in objektov. Ohranjanje udobne temperature zraka v prostoru je odvisno od toplotne zveze, ki zagotavlja, da se odvajajo toplota.
  Inženirska omrežja

Oblikovanje zunanjih inženirskih sistemov - značilnosti dela

Za načrtovanje zunanjih inženirskih sistemov potrebujemo naslednje začetne podatke: trenutno topografsko raziskavo, poročilo o inženirskih in geoloških raziskovanjih zemljiške parcele, načrt reliefne organizacije, operativne specifikacije obratovalnih organizacij, specifikacijo projektov, načrt prostorskega načrtovanja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty