czwartek, 6 września 2018

Mavčne plošče z vrati

  Mavčne plošče z vrati

Naprava na vratih v predelu

Če je na mavčni plošči potreben prehod, ga je treba opraviti s profilom vodila. Vgradnja vsakega elementa odprtine mora biti strogo skladna z obstoječo oznako. Višina in širina odprtine sta odvisna od velikosti vratne enote, ki jo je treba namestiti v njej. S strogimi navpičnicami mora biti širina odprtine 2 cm večja od bloka. Pri določanju višine odprtine je treba upoštevati prisotnost ali odsotnost talne obloge, ki mora biti vključena tudi v notranjo velikost predelne stene.
  Mavčne plošče z vrati

Značilnosti pregradnih plošč

Drywall je eden najpogosteje uporabljenih materialov v sodobni gradnji. Uporablja se tako za končne površine kot tudi za izdelavo povsem novih modelov. Notranja vrata iz suhih zidov, ročno izdelana, so največji primer.
  Mavčne plošče z vrati

Namestitev vrat na predel mavčne plošče

Za namestitev vrat morate najprej sestaviti okvir vrat. Za njegovo ojačitev so vmesni nosilci montirani na vrhu, na straneh pa so pritrjeni dodatni regalni profili, ki so pritrjeni na tla in strop s pomočjo vogalov. Okvir vrat je z vijaki pritrjen na stojala. Za večjo konstrukcijsko zanesljivost je na obeh straneh profilov nameščena dvojna plast drywall.
  Mavčne plošče z vrati

Zaporedje vgradnje zidov mavčne plošče to storite sami

Izvedemo označevanje položaja predelne stene ali stene na tleh. Če je prostor velik na območju, zelo zapleten projekt itd., Potem lahko označite lokacijo navpičnih (stojalnih) profilov in vrata na tleh, če je načrtovana v steni mavčne plošče.
  Mavčne plošče z vrati

Mavčna plošča z vrati: značilnosti okvira naprave

Recimo samo, da je polovica dela pri nameščanju mavčne plošče z vratom ali bolj na strukturo njegovega okvirja izvedena na enak način kot pri slepi steni, druga pa ima nekaj sprememb. Postavitev, namestitev UW-profila na stene, strop in tla se izvede na enak način, toda vse ostalo, vključno z namestitvijo podpornih CW-profilov, poteka na nekoliko drugačen način.
  Mavčne plošče z vrati

Kako namestiti z vgradnjo vrat?

Osredotočili se bomo na postavitev vrat z lastnimi rokami, saj smo že upoštevali standardno pregradno steno in leseno pregrado.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty