piątek, 7 września 2018

Stopnice popravite na stopnišču

Oplaščenje in polnjenje

Zdaj okoli šole je treba zgraditi opaž, z uporabo najpogostejših plošč, samo naravnost. Konstruirana oplata mora biti dovolj dobro zavarovana, da se ne stresa, ampak je na istem mestu.
  Stopnice popravite na stopnišču

Tricks popravi konkretne korake

Bodite pozorni na to, da v raztopini ni zračnih mehurčkov, ki lahko pokvari stopnice, nato pa se celotno delo spusti v odtok. Betonska raztopina traja 10-12 dni v vročem vremenu, od časa do časa je treba zalivati ​​vodo, da se izognemo razpokanju stopnic. Ko je malta utrjena, je bolje, da površino sipate z ometom, odstranite opaž in obrišite preostale nepravilnosti.
  Stopnice popravite na stopnišču

Spajanje zidakov

Ti sklepi med zidarsko opeko, kjer ni malte, niso le grdi, temveč omogočajo tudi vodo, ki po zamrznitvi uniči opeke znotraj stene. V tem primeru obstaja samo en izhod - za zapečatenje teh šiv z novo rešitev.
  Stopnice popravite na stopnišču

Popravilo stopnišč: koga zaupati

Seveda je pametneje, da tako delo opravlja popravilo stopnic stopnic, kot vsako drugo obogatitveno dejavnost obrednih in hišnih sosednjih ozemelj strokovnjakom. Konec koncev, samostojno reševanje takšnih nalog in celo v odsotnosti potrebnih znanj in spretnosti lahko prinese veliko težav in težav. Če najemate brezposelne strokovnjake, se boste morda morali soočiti z dejstvom, da bodo roki trajno odloženi, popravilo letnega stopnišča pa bo v končni fazi žalosten spektakel.
  Stopnice popravite na stopnišču

Druga vprašanja o tej temi

  • Kaj svetuje lepilo za keramične ploščice, ki lahko prenesejo temperaturo, imam opečen ruski štedilnik v deželi. Površina površine peči je bila zamazana z mešanico belega piva, jajčnega proteina, pva lepila na površini peči, ki pa se občasno razpne in razbije. tako rekoč...
      Stopnice popravite na stopnišču

    Četrti verand. Vhodna številka 4

    Vendar pa ni bilo brez oplaščenja. Da bi dosegli potrebno geometrijo verande, smo morali na nekaterih mestih vsake verande izvesti betoniranje. Nato so na pripravljeni podlagi namestili montažne okvirje stopnic z oblogo žerjava-manipulatorja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty