piątek, 7 września 2018

Izboljšanje ozemlja hiše

  Izboljšanje ozemlja hiše

Lastništvo hišnega ozemlja

V skladu s členom 36 Stanovanjskega zakonika Rusije zemljišče, ki meji na stanovanjsko stavbo, pripada lastnikom stanovanjskih prostorov (apartmajev), ki se nahajajo v njej.

To vključuje načrt za izboljšanje in urejanje krajine na visoki stanovanjski stavbi

Izboljšanje ozemelj v vasi, odvisno od velikosti zemljišča, je običajno razdeljeno na dve kategoriji dejavnosti:

Hišno ozemlje: sestava, območje, objekti, značilnosti

Glavni parametri lokalnega območja, kot so meje in območje, so v katastrskem potnem listu objekta ali v podatkih tehničnega potnega lista ozemlja. In že iz teh parametrov so izračunani stroški vodstvene akcije za čiščenje in nadgradnjo te strani. V istem primeru se pravilni dokumenti nepravilno izvajajo ali pa sploh niso izvršeni - odgovornost za vzdrževanje takšnih lokacij se prenese na upravo občine.

Ali naj razvijalec izboljša lokalno območje?

Razvijalec je dolžan opraviti delo pri ureditvi dvorišča stanovanja, le če je takšno dejanje določeno s pogodbo o prodaji nepremičnine in dejanje prenosa hiše.
  Izboljšanje ozemlja hiše

Poravnava komunalnih stanovanj: kako deliti s sosedi in dobiti ločen apartma

Možnosti za preselitev skupnega stanovanja. Ciljni program za pridobitev ločenega stanovanja za sosede v komunalnem. Znesek subvencij in postopek za sodelovanje v ustreznem programu.

Sestava in območje lokalnega območja

Sosednje območje stanovanjske stavbe je zemljišče, ki se nahaja okoli stanovanjske stavbe, ki jo določa in dodeljuje zemljiško poslovodstvo in urbanistična dokumentacija znotraj dodeljenega območja. Poleg hiše lahko to ozemlje vsebuje tudi objekte, ki pripadajo hiši in nestanovanjskim prostorom, ki so potrebni za delovanje stavbe z visokim rastom in ki zadovoljuje potrebe svojih rezidentov in najemnikov. Če želite ohraniti svoje stanje v običajni obliki bi morali najemniki stanovanjske stavbe, ki je zgrajena na tej lokaciji, ker je njihova skupna lastnina.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty