środa, 5 września 2018

Porazdelitev pene blokov z lastnimi rokami

  Porazdelitev pene blokov z lastnimi rokami

Priprava podlage pod pregrado iz foamlock

Da bi ohranili talno oblogo in ga pred demontažo popolnoma ne razstavili, je treba v talni oblogi izdelati režo (A), ki nam bo omogočila dostop do armiranih betonskih plošč.
  Porazdelitev pene blokov z lastnimi rokami

Naprava prehaja iz blokov pene

V zadnjih letih se je v gradbeništvu pojavilo bolj sodobno in praktično gradivo - iz nje izdelani peno iz betona in pene, ki so odlične za ureditev notranjih predelnih sten. Ta gradbeni material ima celoten seznam prednostnih lastnosti:
  Porazdelitev pene blokov z lastnimi rokami

Potrebno orodje za blokiranje pene

Značilnost pene betonskih blokov je, da so zelo enostavni za ročaj z ročnim orodjem in električnimi orodji. In če želite, da se delo hitro premika, morate vnaprej pripraviti vsa orodja za polaganje pene. Poglejmo, kakšno orodje za polaganje blokov pene, ki jih morda potrebujete.
  Porazdelitev pene blokov z lastnimi rokami

Osnovna pravila za zidanje

Ko se prašek posuši, je potrebno lepilo raztopiti (upoštevati morate navodila na embalaži, ker je lepilo danes drugačno in če je kaj narobe, lahko to povzroči najbolj negativne posledice). Lepilo je treba skrbno uporabiti na bloku, ki ga je treba položiti na dno tla. Upoštevati je treba, da je pri izdelavi notranjih pregrad z lastnimi rokami treba med gradnjo povezati vrstice. Če želite to narediti, morate zamenjati začetni blok vrstice, tako da uporabite celoten blok v eni vrstici za to, polovico v drugi vrstici in tako naprej. Da bi preverili vertikalnost polaganja pene betonskih razdelkov, morate uporabiti nivo zgradbe ali plumb.
  Porazdelitev pene blokov z lastnimi rokami

Katera je izbira pena blok za particijo?

Blok iz pene je material s pravilno obliko paralelepipeda za izvedbo zidov z uporabo vezivne adhezivne zmesi. Standardno pene bloki so narejeni iz mešanice cementno-pesek, v katerem z uvajanjem aluminija v prahu dosežejo kemično reakcijo, to je vodik se sprošča, mehurčki pa penejo v prihodnost zidarski kamen. Ne glede na dimenzije, pene beton, iz katerega so bloki pridobljeni s svojimi lastnostmi, je povsod enak.
  Porazdelitev pene blokov z lastnimi rokami

Polaganje prve vrste blokov pene

Polaganje prvih blokov se izvaja na vogalih. Od katerega drugega kota za začetek polaganja je tudi pomembno. Prvi blok pene je nameščen pod kotom, ki je najvišji glede na druge. Plast malte pod tem blokom bo veliko tanjši kot pod bloki pene v drugih vogalih. Izbor je poljuben.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty