piątek, 7 września 2018

Pocinkane kritike na strehi

Značilnosti strehe iz kovine ↑

Najbolj priljubljena vrsta kovinske strehe danes je kovinska streha. Izdelan je iz profiliranega pocinkanega jekla debeline 0,4-0,7 mm s polimerno prevleko, ki se uporablja v več plasteh. Življenjska doba je 25-50 let. V začetni fazi delovanja je obstojnost kovinskih plošč odvisna od kakovosti polimerne prevleke. Dolgoročno, na debelino kovine in cinkove plasti. Ne zahteva odlaganja v celotni življenjski dobi.
  Pocinkane kritike na strehi

Značilnosti strehe pocinkanega jekla

Pravilno je pocinkano jeklo, ki pokriva jarke strehe zasebnih stavb, katerih naklon je 18-30 stopinj. Z manjšim kotom se bo voda počasi spustila po pobočjih, kar bo prispevalo k koroziji materiala.

Tehnologija pocinkane jeklene strehe

Zaboji pod pocinkano streho so narejeni iz lesa 5 do 5 cm ali iz plošče debeline najmanj 2,5 cm. Korak med sosednjimi palicami je 15 do 20 centimetrov. Na mestih, kjer bodo vodoravne gube, širina plošče ni manjša od 10 centimetrov.

Poraba pocinkanega železa

Če je mogoče, morate material vzeti v skladu s parametri strehe - celotno širino naklona - boljša je kot povezava traku dveh ali več kosov. Vendar ta možnost ni vedno primerna za prevoz.
  Pocinkane kritike na strehi

Aliexpress pocinkana streha Pregledi

Aliexpress je najboljše mesto za iskanje uporabnih pocinkanih strešnih kritik. Tu lahko preberete najbolj celovite ocene, ocene in komentarje ljudi, ki so jih kupili in uporabili. Imamo resnične potrošniške preglede različnih vrst pocinkane strehe, vključno s pregledi strešnih kritin iz nerjavečega jekla, pregledi pocinkanih kritin in še več. Naše pocinkane kritike na strehi vam bodo pomagale narediti najboljši nakup.
  Pocinkane kritike na strehi

Pregled vzrokov in načinov popravila puščanj v kovinskih ploščicah, keramiki, pločevini, mehkih in skrilavih strehah

Uhajanje strehe se nanaša na izredne razmere. Življenje v hiši, kjer so po taljenju snega ali drugem dežju stropi in stene prekriti z vlažnimi pikami, ni le neprijetno, temveč tudi nevarno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty