niedziela, 2 września 2018

Dekoriranje opečne hiše zunaj fotografije

  Dekoriranje opečne hiše zunaj fotografije

Ogrevanje sten zunaj in znotraj

Če je izolacija stene zunaj opečne hiše dobro opravljena, lahko pri hladnem času močno prihranite pri sobni temperaturi, pa tudi na klimatizaciji poleti.
  Dekoriranje opečne hiše zunaj fotografije

Dokončanje hiše s termopaneli

Termopaneli so sestavljeni iz dveh slojev, iz poliuretanske izolacije in klinker plošč, ki opravljajo vlogo zaščite pred zunanjimi dejavniki in estetsko preoblikovanje hiše, se imenujejo tudi sendvič plošče.
  Dekoriranje opečne hiše zunaj fotografije

Zunanji zaključek hiše: video

Če je stavba izdelana iz preproste opeke, nujno potrebuje zunanjo površino. To še posebej velja za silikatne opeke, ki običajno niso namenjene za delo na prostem, ker ima izrazito sposobnost vpijanja vlage. Najpogostejša možnost za dokončanje hiše preproste ali silikatne opeke je omet in kasneje barvanje s fasadnimi barvami. Mavec je pogosto kombiniran s stenskimi oblogami z naravnim ali umetnim kamnom, porcelanskim lončarjem ali drugim materialom, ki se soočajo. S kreativnim pristopom k tej vrsti konca lahko dobite zanimiv in edinstven videz fasade.
  Dekoriranje opečne hiše zunaj fotografije

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Dekoriranje opečne hiše zunaj fotografije

Zakaj je ta vrsta konca tako priljubljena?

Zahvaljujoč tiru hiše, njegov videz in, seveda, vtis, ki ga naredi, je popolnoma spremenjen. Stavba izgleda popolna. Zdaj je v celoti skladen s slogom, v katerem je bil prvotno zasnovan. Soočanje omogoča ne samo ogrevanje stavbe, temveč tudi zaščito pred vetrom, dežjem in snegom.

Priprava in predhodni izračuni

Zaporedje dejanj je skoraj enako za vse vrste gradiva. Nekatere razlike imajo namestitev kleti zaradi velikosti plošč. Če želite namestiti stransko steno na zunanji površini sten, boste potrebovali naslednja orodja: univerzalni ročaj s finimi zobmi in škarjami za kovine, izvijač, kladivo, klešče, trak z dolžino najmanj 8 metrov, nivo, konstrukcijsko vrv in svinčnik. No, če bo v službi pomagal partner.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty