niedziela, 2 września 2018

Montaža fasadnega sistema

  Montaža fasadnega sistema

Sodobni sistemi prezračevalnih fasad

Prezračene fasade (fasadni sistemi) so sestavljene iz kovinske podkonstrukcije, ki je na eni strani pritrjena neposredno na podporno steno ali vmesna prekrivala in na drugi strani drži zunanjo oblogo. To je običajno aluminijast, pocinkan ali nerjavni sistem nosilcev in vodil, kot tudi zunanja lupina zgradbe, kjer lahko obrnjena gradiva omejuje le domišljija arhitekta. Najpogostejši materiali za obloge fasad: porcelan, naravni kamen, kovinske in kompozitne kasete, fiber cementne plošče.
  Montaža fasadnega sistema

Navodila za montažo fasadni sistem *

Vgradnja izolacije

Sistem je mogoče namestiti z ali brez izolacije, odvisno od potrebe po izolaciji fasade. Sistem * omogoča montažo okvirja z letom od stene do 250 mm, kar je odvisno od debeline izolacije (50-200 mm). Uporaba dodatnih oklepajev vam omogoča, da povečate razdaljo od stene za več kot 250 mm.
  Montaža fasadnega sistema

Navodila za montažo ventiliranih fasad

Namestitveni oklepaj. Po označevanju stavbe se pritrditev nosilcev izvaja na mestih, ki jih predvideva projekt prezračevane fasade. Za pritrditev se uporabljajo različna sidra, odporna proti koroziji, s paronitnimi toplotnimi prekinitvami. Jakost vozla se poveča zaradi uporabe aluminijaste podložke.
  Montaža fasadnega sistema

Prezračene fasade: kaj je to?

Značilnost tega sistema fasadne zaključne obdelave hiš je odstraniti odvečno vlago z zunanje površine stene, da bi zaščitili strukturo pred uničenjem. Z drugimi besedami, pritrditev poteka tako, da ostane majhna zračna reža med slojem izolacije in notranjo površino obrnjenega materiala.
  Montaža fasadnega sistema

Prezračeni sistemi: instalacijske funkcije

Prezračene fasade hiš in zgradb imajo impresivno število prednosti, vendar jih bodo lahko demonstrirale le, če bodo strogo upoštevane tehnologije in načela vgradnje.
  Montaža fasadnega sistema

Pediment: koraki namestitve

Za stene zavese je osnovno načelo zanesljive uporabe. Za nemoteno delovanje in visoko funkcionalnost je majhna kakovost materialov in komponent. Treba jih je sestaviti kompetentno, da si lahko privoščijo le usposobljeni strokovnjaki. Zato je bolje, da namestite ventilirano fasado strokovnjakom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty