niedziela, 2 września 2018

Lesno polnilo

  Lesno polnilo

Simulira barvo lesa

Naj obnovitveno delo ostane tvoja majhna skrivnost. Krem Spakkeli posnema naravno barvo lesa in je po sušenju skoraj neviden na površini. Izbirate lahko med več barvami: temno bori, borovci, breza, temno breza, temni hrast, hrast, bukev, mahagoni.
  Lesno polnilo

Kovinski les: sorte in značilnosti

Na splošno današnje tehnologije nam omogočajo proizvodnjo samo dveh glavnih vrst kita na lesu, ki imajo zaradi svojega namena veliko število različnih podvrst. To so kit na osnovi vode in na osnovi topil.
  Lesno polnilo

Kiti za lesena tla

Talna plošča nima vedno absolutno pravilnih geometrijskih oblik, zato so neizogibne majhne reže na sklepih umrlih in mikroskopih na njihovi površini. Poleg tega se med delovanjem oblikujejo različne pomanjkljivosti parket s časom. Za popolno gladko površino parketa uporabljamo različne lesne polnilce.
  Lesno polnilo

Sestava in osnovne zahteve za lesni kit

Sestavine in osnovne zahteve za lesne kite se razlikujejo glede na naravo dela, vendar pa so skupne lastnosti, ki jih imajo vse sodobne mešanice:
  Lesno polnilo

Kiti / kiti za les storite sami

Zaključevanje in izvajanje nekaterih drugih vrst dela pogosto zahteva izravnavo površine in odpravljanje obstoječih napak. S pomočjo kit, ali tako imenovan tudi kit, lahko odstranite majhne razpoke, čipe, poglobitve in ustvarite skoraj povsem ravno površino. Uporabljajo se različne vrste kiti. Danes bomo govorili o materialu za izravnavo površin in delov iz lesa. Ready-mix lahko kupite v trgovinah ali na trgih gradbenega materiala. Ampak z določenim znanjem lahko takšno sestavo naredimo neodvisno.
  Lesno polnilo

FugenPlast lesno polnilo (za notranjo in zunanjo uporabo)

Plastična lesena polnila FugenPlasta so idealna pomoč za zapečatenje okvar in poškodbe neobdelanega lesa. Po sušenju in strjevanju se lahko tesnilno mesto ali polnilni del obravnava kot naravni les, na primer: žaganje, skobljanje, rezanje, žaganje, ostrenje, brušenje, mletje, lakiranje in lakiranje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty