piątek, 7 września 2018

Terasa naredi samo fotografijo

  Terasa naredi samo fotografijo

Terasa in veranda: zakaj so zmedeni?

Nekateri vrtnarji mešajo koncepte "verande" in "terase". Prvič, ugotovimo, kakšna je razlika, ker bomo še naprej razmišljali o značilnostih montiranja le teras. Te stavbe imajo različne cilje in strukturo:

Izdelujemo notranjo teraso z lastnimi rokami

Ker je na terasi združenih elementov hiše in vrta, nato pa ustvarite notranjost, je to treba upoštevati. Ustrezno oblikovan pohištvo bo omogočilo, da bo terasa jedilnica, dnevna soba in vrtec ob istem času. Dizajn te posebne sobe je enostavno ustvariti sami.
  Terasa naredi samo fotografijo

Začetek gradnje - gradnja temeljev

Terasa lahko obstaja kot ločen podaljšek ali ena strukturna celota z stanovanjsko hišo. V primeru, da je hiša zgrajena, je smiselno zgraditi teraso hkrati z zgradbo, ki uporablja en temelj. To je najboljša možnost, saj je celotna konstrukcija verande najbolj stabilna in trajna. Če hiša že obstaja, je zelo realno zgraditi teraso blizu nje na ločenem traku ali stolpcu.
  Terasa naredi samo fotografijo

Materiali za izgradnjo terase naredijo sami

Gradnja terase je mogoče izvesti z uporabo različnih materialov, kot so les, kamen, steklo, opeka, kovina itd. Najbolj priljubljena možnost je proizvodnja lesnih teras, ker Ta material ima naslednje prednosti:
  Terasa naredi samo fotografijo

Ideje za notranjo opremo in zunanjo dacho teraso

Končna faza gradnje je zunanja in notranja dekoracija stavbe ter izvedba del vrtnarjenja in postavitve vrtnega pohištva. Na odprtih območjih je priporočljivo uporabljati ne-namakalno opremo, kot tudi posodo dekorativne listnate in cvetoče rastline. V zaprtih prostorih je oblikovanje omejeno le s finančnimi možnostmi in individualnimi preferencami.
  Terasa naredi samo fotografijo

Osnove gradnje verande ↑

O tem, kako zgraditi verando s svojimi rokami, je bilo napisanih veliko člankov, a na temo izbire mesta za gradnjo veliko manj materiala. "In kakšna izbira lahko obstaja, če je veranda vedno zgrajena iz vhodnih vrat?" Sprašujete. In tu in tam, je brezupnost te možnosti že dolgo minila. Zdaj je terasa lahko pritrjena na obeh straneh hiše, dokler je v steni vrata. Toda tudi če ni tam, zdaj odprtje ni problem, kajne? Torej se ne zadržujte v težnjah.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty