czwartek, 6 września 2018

Polaganje ploščic Braas

  Polaganje ploščic Braas

Strešne plošče Braas (Braas)

V naši državi so se izdelki znanih evropskih podjetij "Monier" pojavili relativno nedavno, vendar so hitro pridobili vodilni položaj pri prodaji. Glavne velike tovarne, ki proizvajajo ta gradbeni material, se nahajajo v Nemčiji, na Poljskem, v Rusiji in štiridesetih državah sveta. Naravni ploščice Bras, na voljo v dveh vrstah:

Priporočila za vgradnjo cementnih pesek ploščic Braas.

Lesene opeke s presekom 30 x 50 mm ali 50 x 50 mm, z vsebnostjo vlage največ 25%, obdelane z antiseptično sestavo, da se prepreči propadanje, se uporabljajo kot protiletal. Kontra-rešetkaste palice so praviloma nameščene preko difuzijske membrane, ki je nato nameščena na strukturo nosilca. Kontra grill palice istočasno pritrdijo tkanino difuzijske membrane in tvorijo prezračevalno režo za pravočasno odstranitev vlage kondenzata iz prostora pod streho.
  Polaganje ploščic Braas

Cena namestitve strehe keramičnih ploščic

Nekaj ​​stvari lahko tako vznemirijo vzdušje romantične Evrope z udobnimi ulicami in nepozabnimi kraji, kot so naravna lončena streha. Lepota in obstojnost sta glavna značilnost takega premaza.
  Polaganje ploščic Braas

Značilnosti proizvodnje keramičnih ploščic Braas

  • Skrbno izbiro in nadzor kakovosti surovin za izdelavo keramičnih ploščic Braas in drugih strešnih materialov.
  • Pigment se doda v nastalo gosto zmes, tako da materiali ne izginejo skozi celotno operacijo.
  • Premikanje pločevine pomeni največjo kompaktnost.
  Polaganje ploščic Braas

Opis Braas Ceramic Tiles (BRAAS)

Braas keramične ploščice (BRAAS) je naravni material, ki je izdelan z edinstveno tehnologijo na najnaprednejši nemški opremi.
  Polaganje ploščic Braas

Stroški namestitve, materiala in dostave

Cement-pesek ploščice z lastnimi rokami ne more biti. Za to je več razlogov. Prvič, gradbeni material je draga in škoda, da jo pokvarimo, in drugič, tehnologija polaganja je zapletena in dolgotrajna ter zahteva določene kvalifikacije. Poleg tega mora postopek gradnje upoštevati številna pripravljalna dela.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty