sobota, 8 września 2018

Zidna izolacija

  Zidna izolacija

Značilnosti izolacije od znotraj

Glavni problem notranjih zidnih izolacij je dejstvo, da se sama stena ne segreje in celo začne zamrzniti več. To vodi k dejstvu, da se rosišče, to je kraj, kjer se vlaga iz toplega zraka v prostoru začne kondenzirati, še bolj približuje notranjemu robu stene ali na njegovo površino. V tem primeru bo kondenzat neizogibno privedel do vlažnosti in uničenja samega stene in končne plasti, poslabšanja toplotnoizolacijskih lastnosti izolacijskega materiala in posledično tudi toplotne izgube, ki so še večje, in še večja vlaga. Večina poškodb zaradi vlažnosti bo na stenah opeke.
  Zidna izolacija

Ogrevanje sten od znotraj z mineralno volno

  • 1. Površinska obdelava s temeljnim premazom.
Takšna obdelava se izvaja zaradi boja proti plesni, plesni, ki lahko kasneje negativno vpliva na izolacijo.
  Zidna izolacija

Tekoča keramična izolacija

Tekoča toplotna izolacija AKTERM lahko izvede izolacijo betonskih zidov in drugih struktur tega materiala ter stropa, površin iz plastike, lesa, kovine. Ogrevanje železne garaže s temi materiali se lahko izvaja pri vseh temperaturnih pogojih okolja z univerzalno modifikacijo AKTERM Nord, ki lahko izvaja barvo do -25 ° C.
  Zidna izolacija

Ecowool in stenske izolacije znotraj in zunaj

Ecowool je zanesljiv način izolacije hiše od toplotne izgube. Toplotno izolacijsko plast lahko uporabimo tako zunaj kot v notranjosti stavbe. In najpogosteje uporabljena mokra in mokra-lepilna metoda ecowool škropljenja. To vam omogoča, da dosežete naslednje prednosti pred drugimi načini izolacije:
  Zidna izolacija

Zunanja in notranja izolacija stene.

Obstajajo zunanja in notranja izolacija zunanjih sten stavbe. Z zunanjo toplotno izolacijo je hiša "zavito" zunaj, z notranjo izolacijo, izolacija pa je nameščena na notranji strani sten. Izbira tipa izolacije je odvisna od specifične situacije.

Osnovna načela uporabe odsevnih TIM za izolacijo doma

Osnovala sem načela uporabe odsevne izolacije med izolacijo moje hiše, kot sledi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty