poniedziałek, 3 września 2018

Soočanje ploščic osnove

  Soočanje ploščic osnove

Pravilna namestitev plošče plošče

Soočanje s kletnimi ploščicami je skoraj enako in ni odvisno od materiala izdelave. Naj bo to betonska ploščica za obračanje sokla ali klinker ploščice za obračanje sokla, lahko celo uporabite obrnjene plošče za obračanje socleja, vseeno se načelo dela ne spreminja in vse se naredi glede na tehnologijo in pravilno izvedbo dela.
  Soočanje ploščic osnove

Vrste materialov za soočanje z pritličjem

Klinker ploščice za zaključevanje pločevine

Eden najpogostejših materialov za kletje je klinker, predstavljen v obliki ploščic ali opeke. Priljubljenost te vrste konča je zaradi trajnosti in dolga življenjska doba. Opeka ploščice z lahkoto prenaša tudi zelo trde zmrzali, to absolutno ne absorbira vlage, zato zagotavlja dobro vodoodpornost za temelj hiše.
  Soočanje ploščic osnove

Soočanje ploščic osnove

  • Besedilo posodobljeno: 03.09.2017
  • Ogledov: 3628
  • Komentarji: 0
Hiša je zgrajena, čas za zunanjo dekoracijo. Ne le zaradi estetike, temveč tudi zaradi zaščite površine materialov pred atmosferskim in drugim zunanjim vplivom.
  Soočanje ploščic osnove

Osnovna priprava

Dno baze mora biti močno in gladko, brez umazanije in prahu. Odstraniti je treba različne nepravilnosti, večje od 5 mm, to pomeni, da se štrleče štrline porušijo in utori napolnijo z izravnalno malto. Impregnirajte površino s primarno emulzijo, še posebej, če je podlaga prašna ali prekomerno absorbira vlago. Če absorpcija vode osnove zmanjša, ne bo po nepotrebnem odtegnila vode iz ometne mase ali lepilne raztopine, ki se uporablja za podlogo.
  Soočanje ploščic osnove

Dekoracijo kleti hiše z dekorativnim ometom

Dekorativni omet (vendar kot mnogi materiali, ki se sprijemajo) se nanese na predhodno pripravljeno površino: očistimo in pripravimo. Pred nanosom nekaterih vrst ometa uporabite ojačitveno maso na osnovi mineralov.
  Soočanje ploščic osnove

1 Obloga temeljev - Možnosti

Obstaja več metod za furniranje kletnega prostora, ki se razlikuje glede stroškov proračuna in dela, zapletenosti izvedbe in tipičnega časa uporabe:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty