piątek, 7 września 2018

Betoniranje mesta

  Betoniranje mesta

Konkretno vlivanje

Po polaganju armaturne mreže začnejo preliti beton. Kot je bilo že omenjeno, je v nekaterih primerih rešitev raztegnjena z ruševinami, včasih pa ruševina postavi pod ojačitev in šele nato začne beton.
  Betoniranje mesta

Vlivanje betona: kje začeti in kaj bo potrebno

Če želite biti popolnoma točni, morate začeti betonirati spletno stran s svojo pripravljenostjo, načrtovati morate območje vlivanja in ga narediti čim bolj. Treba je razumeti, da je vsaka jama dodatni betonski in stroški dela za njeno pripravo, vsaka hišica pa je šibka točka, ki lahko povzroči razpoke. Tla so načrtovana praktično v idealni ravnini, ne govorim o ravni tukaj, saj v večini primerov ploščadi za isti avtomobil nastajajo pod pobočjem, ki zagotavlja prost pretok dežja in taljenje vode. Načrtovana parcela mora pravilno ram.
  Betoniranje mesta

Predhodno delo

Najprej morate izravnati tla in se znebiti zgornje plasti zemlje s koreninami trave. Nato pripravite blazino ruševin, ki je nato maksimalno stisnjeno - v ta namen dodamo majhno plast peska za stiskanje od zgoraj. Debelina sloja ruševin je najmanj 15-20 centimetrov. Pogosto je ta plast še bolj debela, še posebej, če se poleg ruševin v njej uporabljajo tudi gradbeni odpadki - zlomljene opeke, ostanki starega betonskega tlaka in podobno. Obstajajo tudi nasprotni primeri - če je tla na dvorišču težka, tampirana, brez trave, potem lahko poskusite brez ruševin.

Betoniranje mesta

Beton se uporablja ne samo za temelje in gradnjo stanovanj. Uspešno se uporablja za ureditev spletnega mesta. Zlasti je lahko rampa, parkirišče za parkiranje, dostopne ceste ali samo vožnja do mesta.
  Betoniranje mesta

Betoniranje zasebnih parkirišč

Zasebna hiša ali koča v 9 primerih od 10 je opremljena z dostopno cesto za avtomobile in platformo za njihovo parkiranje. Pomanjkanje udobne dostopne ceste s trdo površino je preobremenjeno s pojavom korita, kontaminacijo območja in poslabšanjem videza celotne lokacije.
  Betoniranje mesta

Prednosti in značilnosti betonskih ploščadi

Parkirišče, izdelano iz betona, odlikuje zanesljivost in trpežnost, ob upoštevanju strogega upoštevanja tehnike namestitve.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty