sobota, 8 września 2018

Slikanje zunanji omet

  Slikanje zunanji omet

PVA na osnovi emulzijske barve

Vodna emulzija barve, ki temelji na PVA, je precej priročna možnost za barvanje sten v "poceni in jezen" slog, in tudi z dobrim videzom . Čeprav ta vodna emulzija ni bogata z izbiro barv, je preprosto ustvarjena za prostor, v katerem ni potrebe po posebni zasnovi in ​​nasičenosti barv. Pomembno je vedeti, da materiala iz vodne emulzije ne moremo uporabljati v prostorih z visoko vlago, pa tudi v tistih mestih, kjer jih je mogoče podrgati z mokrimi robčki.
  Slikanje zunanji omet

Značilnosti slikanja fasad iz opeke

Opečnata fasada izgleda, lahko rečemo, celo veličastno in zahvaljujoč porozni strukturi samega materiala, takšne stene dobro dihajo. Glavna stvar je, da ne izgubite te lastnine. Slikanje vam prav tako omogoča skrivanje napak na zidu.
  Slikanje zunanji omet

Glavne faze slikanja

Le na prvi pogled se lahko zdi, da je barvanje fasade gradbenega procesa preprosto in preprosto, zato je na voljo vsem. Vendar pa, kako je, vendar brez pomoči strokovnjakov tukaj, kljub temu, ne more storiti. In čeprav vsakdo lahko barva fasado, lahko samo profesionalec to naredi enostavno in učinkovito, pri tem pa prihrani denar kot lastnik stanovanja.
  Slikanje zunanji omet

Katere naloge naj deluje zunanja barva?

Glavno vprašanje pri izbiri barve za fasadno delo je: zakaj je treba izbrati barvo za zunanjo zaključno obdelavo in zakaj je postavljena v ločeno kategorijo. Odgovor na to vprašanje je precej preprost: zunanja barva za zunanje delo, njegove lastnosti so primerne za zahtevnejše delo in pogoje delovanja. Takšna zmes mora biti odporna na zunanje vplive, vremenske razmere in agresivno okolje. Zato ima ta tip barve svojo ločeno kategorijo in edinstveno sestavo.

Barva za delo na betonu

Zunanja barva na betonu zagotavlja zanesljivo zaščito pred različnimi negativnimi vplivi in ​​površino zagotavlja odlično odpornost na različne umazanije.
  Slikanje zunanji omet

Tehnologija slikanja ometa na fasadah

Bolje je, da z velikimi površinami mehansko očistite z uporabo zračne krtačke, kar lahko naredite z valjčkom na dolgi palici, vendar bo delo trajalo veliko dlje. Še več bo potrebno:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty