sobota, 8 września 2018

Okrepitev obraza

  Okrepitev obraza

Indikacije in kontraindikacije

Ker biološka ojačitev obraza vključuje boj proti starostnim spremembam kože, strokovnjaki priporočajo, da se ženske, ki so se obrnile na 35 let, vendar še ne stara 50 let, sklicujejo nanjo. V tem starostnem okviru bo ta postopek dosegel največjo učinkovitost. Indikacije vključujejo:
  Okrepitev obraza

Kaj je okrepitev obraza?

Okrepitev obraza je metoda injekcije za korekcijo oblike obraza ovalne ploskve. Izraz okrepitev ni s področja kozmetologije. Uporablja se na katerem koli področju, ko gre za krepitev z okvirjem. Profesionalni estetiki trdijo, da je 90% lepote obraza odvisno od jasnih, gladkih in elastičnih obraznih kontur. Da bi izgledali mlajše, ni dovolj, da bi odstranili neželene gubice in gubice na obrazu, ki igrajo pomembno vlogo, ki preprosto izginejo s starostjo.
  Okrepitev obraza

Ne-kirurška ojačitev s filamenti iz biološko razgradljivih materialov

Danes se bioniti uporablja za dviganje. To so niti za ojačitev obraza, ki se v povprečju 6 mesecev raztopijo. Ampak ne samo raztopiti. Namesto tega zapustijo okostje iz kolagena in elastinskih vlaken, ustvarjenih v tem času.
  Okrepitev obraza

Zgodovina in bistvo postopka

Izraz okrepitev prvotno ni bil s področja kozmetologije. Uporablja se na katerem koli področju, ko je treba nekaj povedati o krepitvi nekega z nekim okvirom. V kozmetologiji obrazna bio-ojačitev ni prvi postopek, ki so ga začeli izvajati, da bi okrepili kožo, obrazne konture in s tem tudi pomlajevanje.
  Okrepitev obraza

Bio-ojačitev obraza - bistvo postopka in tehnike

Biolifting je najbolj nežna, vendar hkrati učinkovita možnost zaostritve kože obraza. Vsaka druga vrsta armature vključuje uvajanje tujka v telo. Tudi če bodo tokovi absorbirani s časom, ostaja dejstvo, da je ta material tuj do telesa.
  Okrepitev obraza

Biohardiranje s hialuronsko kislino

Ko je bio-ojačitev z biogelom na osnovi hialuronske kisline, koža dobi močno vlago in koža se gladi. To je ne-kirurški pripomoček. Koža postane opazno mlajša, polt se izboljša. Obdobje rehabilitacije po tej vrsti bio-ojačitve je kratko, saj so polnila hialuronske kisline zelo biokompatibilni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty