środa, 5 września 2018

Uporabno območje stavbe

  Uporabno območje stavbe

Kako se izračuna življenjski prostor hiše?

Uporabno področje hiše sestavljajo površine, ki jih zaseda vsaka posamezna soba. Izračunajte površino prostora na notranjih dimenzijah prostora. V tem primeru je treba meritve dolžin sten izvajati na tleh. To je najlažji način za določitev dejanskega uporabnega območja na kraju samem.
  Uporabno območje stavbe

Glavni izrazi standardne VOMA

Končna površina (končna površina) - površina stene, stropa ali tal, vključno s steklom, pripravljena za uporabo s strani najemnikov, brez debeline kakršnih koli posebnih premaznih materialov, kot so plošče, plošče in (ali) preproge.
  Uporabno območje stavbe

Skupna uporabna površina stanovanjske stavbe je

Kaj je gradbeno območje? Oblikovanje in konstrukcija

Včasih med udeleženci v gradbeništvu: naročnik, oblikovalec in neposredni izvajalec - obstaja medsebojno nesporazum. Ljudje govorijo kot v različnih jezikih. Zlasti se mnogi izrazi razlagajo zelo ohlapno in ne vedno pravilno. Danes se pogovarjamo o zasidranem območju, skupni površini in drugih s tem povezanih koncepcijah, da bi razjasnili omenjene izraze.
  Uporabno območje stavbe

Podatki o nepremičnini:

Predšolska vzgojno-izobraževalna ustanova s ​​100 mesti (6 skupinami) brez bazena se nahaja na lokaciji, ki jo zgradijo 22-25 nadstropnih stanovanjskih hiš in je pritrjena na 25-nadstropno stanovanjsko hišo z enim odsekom.
  Uporabno območje stavbe

Osnove projektiranja stanovanjskih stavb. Ocene učinkovitosti, odločitve o prostorskem načrtovanju

Za oceno učinkovitosti rešitve prostorskega načrtovanja posameznih stanovanj ali zgradbe kot celote, koeficienti prostorskega načrtovanja K1 in K2-K3 - to je ravninski koeficient, ki je opredeljen kot razmerje med življenjskim prostorom stavbe ali stanovanje na uporabno območje
  Uporabno območje stavbe

Kaj je vključeno v celotno površino apartmaja

  • Koridor.
  • Kuhinja
  • Kopalnica.
  • Toalet
  • Spalnica (i).
  • Shramba.
  • Druge sobe, razen lože, balkon, veranda, terasa.
Ne bo odveč, če bi imeli koncept vseh vrst območij, ki so v stanovanju:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty