czwartek, 6 września 2018

Obnova gradbenih fasad

  Obnova gradbenih fasad

Cenik, obnovitev gradbenih fasad

Dela na arhitekturni obnovi fasade stavbe se izračunajo posamezno v vsakem posameznem primeru, njihovi stroški pa so odvisni od kompleksnosti fasade in dekorja, njihove teže in količine.
  Obnova gradbenih fasad

Obnova zgodovinskih stavb

Poseben problem je popravilo fasade stavbe z zgodovinsko vrednostjo. Da bi prihranili denar, popravljamo stene hiš, ki sodijo v kategorijo starih, izvedemo z zamenjavo zgodovinskega apnenčastega sloja s cementnimi plastmi. Rezultat tega "popravila" - razpoke na sprednji strani hiše. Obnova fasade stare hiše zahteva drugačen, bolj temeljit in premišljen pristop in seveda uporabo ustreznih materialov.
  Obnova gradbenih fasad

Popravila in obnova

Skupaj z delom občine in organizacijami kulture in kinematografije opravljamo popravilo fasad stavb v stanovanjskem, komercialnem in industrijskem sektorju.
  Obnova gradbenih fasad

Obnova gradbenih fasad

Obnova gradbenih fasad.

Med vsemi storitvami, ki so jih naročili lastniki in najemniki stanovanjskih stavb, je eden od najbolj priljubljenih obnovitev gradbenih fasad. Mnogi dejavniki povzročajo delni propad ali razpad fasadne površine in vodijo tudi v dejstvo, da stavba izgubi vizualno privlačnost. V takih primerih se je treba obrniti na strokovnjake, ki so sposobni izvesti popolno restavratorsko delo.

Kako je obnovitev fasad stavbe?

Nepogrešljiv pogoj za kompetentno obnovo spomenika kulture je spoštovanje predmeta. Stare stavbe so močno slabše za strukture sodobnih materialov, zato lahko kakršna koli malomarnost povzroči neprijetne posledice, kar še poslabša situacijo.
  Obnova gradbenih fasad

Stroškovni dejavniki

Pri izvedbi take vrste dela kot obnova fasad se cena oblikuje na podlagi obsega in zahtevnosti nalog, izbire tehnologije in stroškov materiala. Ponovna vzpostavitev integritete in vizualne privlačnosti zunanjih sten zgradb je predpogoj za zagotavljanje zanesljive zaščite strukture pred vremenskimi vplivi. Možno je zagotoviti visoko kakovostne premaze pod pogojem:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty