piątek, 7 września 2018

Faltsevy strešni korak obreshetke

  Faltsevy strešni korak obreshetke

4. CARNIZ

Vrtišče je pritrjeno na vgradnjo zložljivih plošč vzdolž spodnjega roba klančine. Če je predvidena naprava za organizirano drenažo, so nosilci žlebov nameščeni pred namestitvijo pokrova. Nosilci jarka se vzpostavijo s stopnico 750 mm. Pritrditev streh izvajajo samo-vrtalni vijaki z ravno glavo, ki morajo biti iz kovine, podobne materialu za prevleko (slika 17).

Tehnologija izdelave rola faltsevoy streho

Rezanje materiala, ki je bil dostavljen na gradbišče v obliki zvitkov, se izvaja s pomočjo posebne opreme. Način izdelave strehe neposredno na objektu omogoča, da se brez horizontalnih gub, ki pogosto povzročajo pretok vode. Stenske slike so v glavnem povezane v stojnem dvojnem rebatu. Absolutno tesnost povezav je mogoče zagotoviti z uporabo silikonske tesnilne mase za tesnjenje.
  Faltsevy strešni korak obreshetke

Navodila za montažo faltsevoy streho

Streha se lahko montira tako na ravno trdno podlago kot tudi na posebej izdelane zabojnike. Da se slike ne upognejo in oslabijo šiva, je treba opraviti mrežo ob upoštevanju razdalje načrtovalnega koraka. Trdna podlaga se uporablja za kompleksne strukture streh ali na mestih previs ali projekcij.
  Faltsevy strešni korak obreshetke

Kakšna je šiva streha?

Streha, ki je izdelana iz posameznih kovinskih listov, se imenuje krat. V Rusiji se je zložena streha pojavila pred nekaj več kot 100 leti in hitro pridobila svojo priljubljenost. In s proizvodnjo mehanskih in električnih tesnilnih orodij (preden je šiv priključen le ročno), je bila njegova namestitev na voljo vsem. Glej sami:

Pozitivni in negativni vidiki uporabe zložljive strehe

Tako kot pri kateri koli drugi strehi, ima namestitev zložene strehe prednosti in nekatere pomanjkljivosti.
  Faltsevy strešni korak obreshetke

Namestitev poudarja

Navodila za montažo faltseva streha se začne s potrebo po izbiri letve. Zaboj je lahko narejen iz kovinskega profila, plošče, lesene žarke, ki je nameščena od spodaj navzgor z določeno razdaljo. Zaboj mora biti čim bolj ravno, brez štrlin in depresij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty