poniedziałek, 15 października 2018

Cene pločarskih del

  Cene pločarskih del

Cene ploščic

Talna dela so zelo zahtevna in priljubljena vrsta zaključnih del danes. Pri popravilu kopalnice, hodnika ali kuhinje je najpogostejše delo s ploščicami. Ploščice veljajo za najbolj kakovostno in priljubljeno vrsto dekoracije, ki se najpogosteje uporablja za dodelavo prostorov z visoko vlažnostjo in prostorov, ki zahtevajo pogosto čiščenje. Pravilno izbrane ploščice, ki bodo profesionalno postavljene, vam bodo služile že vrsto let.
  Cene pločarskih del

Pripravljalna dela pred polaganjem ploščic

Pred polaganjem ploščic na območju, na katerem bo obloga opravljena, je potrebno dokončati vsa načrtovana montažna in gradbena dela, voditi električne napeljave, namestiti vodovodne cevi.
  Cene pločarskih del

Ploščica dela na strokovni ravni

Keramična ali porcelanska lončnica se uporablja za dekoracijo kopalnic, kuhinjskih predpasnikov, stanovanjskih površin. Z visoko dekorativnostjo je ta material trpežen, enostaven za vzdrževanje in okolju prijazen. Edina pomanjkljivost je v tem, da je ploščica zahtevna glede kakovosti polaganja in v primeru kršitve tehnologije ali izbire neprimerne lepilne kompozicije, ki jo razpoke, razpoke in izgine.
  Cene pločarskih del

Polaganje ploščic, ploščice. Cene v Voronezhu

Tiling je tradicionalni način zaključevanja sten in tal v kopalnici, straniščih, kuhinjah, industrijskih in drugih prostorih. Tile je vsestranski material, ki ga je enostavno čistiti in ostane privlačen že vrsto let. Vendar, da bi premaz trajal zelo dolgo, je treba strogo upoštevati tehnologijo ploščic.

Orodja za obloge

Kateri rezkalnik ploščic lahko izberete?

Pri delu s ploščicami je vedno treba uporabiti ploščice nenavadne dolžine ali širine. Če želite dobiti ploščico ustrezne velikosti, jo morate rezati. Rezalnik za ploščice je zasnovan posebej za ta namen. Ampak kdo je boljši: ročni ali električni rezalnik za ploščice?

Polaganje ploščic v Voronežu

Strokovno polaganje ploščic v Voronežu je storitev, ki je vključena v polnopravni kompleks zaključnih del in polaganje ploščic z različnimi kompleksnimi geometrijskimi oblikami, ni problem za nas. Dokončanje "ključa" vključuje: omet in barvanje, vse vrste zaključkov, vodovod, namestitev prezračevanja in električarji.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty