sobota, 20 października 2018

Preureditev vhoda, za katerega stroške

  Preureditev vhoda, za katerega stroške

Če najemodajalec ne želi popraviti verande

Ko pošljete pisarno v pisarno za stanovanje, vzemite fotokopijo iz njega in registrirajte izvirnik s tajnico. Če je dokumentu dodeljena številka, se mora organizacija odzvati nanj. Fotokopijo takšne pritožbe je mogoče dodatno pripisati mestni upravi. Ta pritožba bo pregledana v 15 delovnih dneh.
  Preureditev vhoda, za katerega stroške

Popravila na lastno pobudo

V praksi se kazenski zakonik pogosto ne mudi, da bi popravil ne le za tiste vhode, ki niso bili popravljeni pet let, ampak tudi v izrednih razmerah.
  Preureditev vhoda, za katerega stroške

Če želite živeti lepo

Če bi se najemniki počutili, da morajo na svojem vhodu opraviti preurejanje, morajo imeti skupščino, na kateri naj določijo, koliko dela želijo storiti, nato pa se s pisno prošnjo prijavijo na stanovanjski oddelek. Strokovnjaki bodo izračunali znesek gradbenih materialov in stroške dela, in najemniki bodo objavili skupni znesek popravila. Po podpisu pogodbe z VSAKim lastnikom ali najemnikom v stanovanju pri vhodu lahko nadaljujemo z nakupom gradbenega materiala in nato opravljamo popravila.
  Preureditev vhoda, za katerega stroške

Zbiranje denarja za popravilo vhoda

Dom na vhodu je skozi apartmaje prejel predlog za izvedbo popravil, zbranih podpisov (5 nadstropij, 20 apartmajev). Zbrani v 1000r. iz apartmaja. Nismo podali svoje privolitve in se nismo naročili. Na splošno so popravila, zdaj pa grejo in zahtevajo denar! Kot se mi zdi, popravilo BREZPLAČNO mora narediti stanovanjski urad (ali TSZH) vsakih 5 let. Ker plačujemo za storitev "Vzdrževanje stanovanj." Od 14. septembra sem brez zaposlitve še vedno brez denarja. Kaj naj storim v tej situaciji? Ali ima višji porter pravico zahtevati denar od mene, za kar se nisem strinjal? Ali pa je že izsiljevanje?

Lahko prodajate sladoled, vendar ne morete: v Brestu na plaži stojnica deluje brez električne energije

Tako ravnanje ne ustreza lastniku prodajnega mesta ali obiskovalcem plaže. Brez sladoleda, ne...
  Preureditev vhoda, za katerega stroške

Ali ne morem plačati večjih popravil?

Ali ne morem plačati večjih popravil? Vprašanja o usodi prispevkov za prenovo stanovanjskih stavb odgovarja vodja pravne službe Sklada za razvoj in modernizacijo stanovanjskih in javnih gospodarskih služb Novosibirske občinske enote Julia Sivokhina.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty