piątek, 19 października 2018

Polaganje klinker ploščic v zaprtih prostorih

  Polaganje klinker ploščic v zaprtih prostorih

Značilnosti proizvodnje. Ploščica pod opeko za notranjo dekoracijo.

Vsi klinkerji so izdelani z uporabo iste tehnologije. Narejen je iz gline, ki je primerna za praženje. Temperatura žganja takšne ploščice je približno 1200 stopinj, kar znatno poveča trdnost in vzdržljivost gline.

Obseg klinker ploščic

Je skoraj univerzalno uporabljen za oblaganje fasadnih sten stanovanjskih in javnih stavb in njihovih nog. Znotraj prostorov se takšne ploščice uporabljajo tudi za dekoriranje sten ali poudarjanje posameznih območij, oblikovalskega okna in vratnih odprtin, kaminov in stopnic. Opeka je popolnoma primerna za zaključevanje kopalnic, bazenov in celo savn, zahvaljujoč vlagi. Ne glede na področje uporabe, ohranja svoje lastnosti za dolgo časa, praktično ne pritegne umazanije, je odlično, da jih očistite z gospodarskimi sredstvi, medtem ko ostanejo nove dolgo časa.
  Polaganje klinker ploščic v zaprtih prostorih

Navodila za namestitev ↑

Tehnologija polaganja klinker plošč zahteva strogo spoštovanje nekaterih načel, jih vodijo, celo začetnik tiler se lahko popolnoma obvlada s tem procesom.
  Polaganje klinker ploščic v zaprtih prostorih

Proizvodne značilnosti

Za izdelavo tega materiala z uporabo visokokakovostne gline. Pražena je 36 ur. V tem primeru lahko temperatura v peči doseže 13000 ° C. Druga razlika je sam proces proizvodnje. Če je običajna ploščica vtisnjena, se klinker iztisne. To je omogočilo pridobitev ne samo jasne oblike sprednje strani, temveč tudi povratne. Zato pri polaganju klinker ploščic čimbolj trdno povezana s katero koli površino.
  Polaganje klinker ploščic v zaprtih prostorih

Prednosti in slabosti ploščic

Značilnosti glavne surovine (glina, mineralne komponente, barvila v naravni barvi) in proizvodne tehnologije (stiskanje in veliko ur visokotemperatne pražitve) v glavnem določajo lastnosti ploščice. Vsi ti dejavniki dajejo ploščici številne prednosti:
  Polaganje klinker ploščic v zaprtih prostorih

Clinker notranje stene

Zasnova sob in sob, ki nam je znana, je postala tako dolgočasna, da že želimo nekaj novega in nenavadnega. Takšen zračni dih je lahko klinker ploščica za notranjo gradnjo. Je zelo navadna in priljubljena v sodobnem času, zato je lahko odlična alternativa notranjosti. Najpogosteje se ploščice uporabljajo kot naglas, vendar je mogoče tudi polaganje na celotni površini prostora.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty