piątek, 19 października 2018

Polavtomatsko varjenje kovin

  Polavtomatsko varjenje kovin

1.2. Zahteve za kvalifikacije varilcev, nadzornikov in inženirjev

1.2.1. Varjenje kovinskih konstrukcij industrijskih objektov morajo opraviti varilci, ki imajo potrdila o pravici opravljanja ustreznega varilnega dela, ki jim je izdan v skladu z zahtevami Pravilnika za certificiranje varilcev, ki ga je odobril Gosgortechnadzor Rusije.
  Polavtomatsko varjenje kovin

Zahteve za varjenje kovinskih konstrukcij

Do danes ima varilno delo svoje lastne odtenke. To je ena stvar, ko se amater ukvarja z varjenjem doma, in to je precej drugo, ko poklicna proizvodnja kovin gre. V drugem primeru bo kakovost dela odvisna od številnih dejavnikov.
  Polavtomatsko varjenje kovin

Postopek za varjenje in naknadno vgradnjo kovinskih konstrukcij

Varjenje kovinskih konstrukcij se izvede neposredno na proizvodnih lokacijah v kratkem času in zelo hitro.
  Polavtomatsko varjenje kovin

Tehnološki zemljevid varjenja kovinskih konstrukcij

Vsebuje opis področja uporabe te tehnologije. Navede, katere vrste kovinskih konstrukcij je mogoče variti s to tehnologijo, na kakšni razdalji in pod kakšnim kotom je treba pritrditi dele, ki jih je treba povezati, da se zagotovi zanesljivost in vzdržljivost konstrukcije. V katerih pogojih in pri katerih temperaturah je treba opraviti varjenje (na prostem ali v zaprtih prostorih).
  Polavtomatsko varjenje kovin

Priljubljene blagovne znamke varilne žice in njihov namen

Upoštevajte, da obstaja veliko število žic varilne žice, vse v celoti okoli sedemdeset sedmih, vse pa so na voljo v skladu z GOST 2246-70. Toda le nekaj vrst razredov se uporablja v proizvodnji in gradnji, ostalo pa so namenske in se uporabljajo v energetiki, strojništvu, specialni gradnji in jedrski industriji, kjer se v posebnih pogojih uporabljajo posebne zahteve.
  Polavtomatsko varjenje kovin

Veljavni varilni postopki

Kovinske konstrukcije so drugačne, v različnih primerih pa se bodo uporabljali tudi njihovi tipi varjenja in vrste zvarjenega spoja. Pomembno je, od katerih kovin bo kovinska konstrukcija varjena, in število njegovih delov spojev za varjenje. Čas, potreben za varjenje kovinskih konstrukcij, je odvisen tudi od količine dela, zato se stroški kovinskih konstrukcij za varjenje izračunajo posamezno za vsak primer posebej. Možni so popusti in oblikovanje optimalne vrednosti za naročnika.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty