środa, 17 października 2018

Sekcijske hiše visoke

Informacije o načrtovanju stanovanjskih stavb

Oblikovanje hiš in stanovanjskih kompleksov, vikend in hiš. Sestava projektne dokumentacije. Izvedba projektnih del. Projektna podpora.
  Sekcijske hiše visoke

Oblikovanje stanovanjskih zgradb

V moderni praksi oblikovanja trdni kraj zasedajo ideje o stanovanju kot hierarhično konstruiranem sistemu, ki se razteza od sveta stvari v družinskem življenju do naselja kot celote. Odobritev teh idej v realnih in futurologičnih projektih, v teoriji in v stavbah, je značilnost sodobne zgodovine ustvarjanja doma.
  Sekcijske hiše visoke

"ARHITEKTONSKO OBLIKOVANJE BLAGOVNE KUCE" Smernice za tečajni projekt za študente, vpisane v 07.03.01 "Arhitektura" Pod rednim redakcijo... "

MINISTRSTVO ZA IZOBRAŽEVANJE IN ZNANOST RUSKE FEDERACIJE

  Sekcijske hiše visoke

Sodobne izkušnje pri načrtovanju in gradnji energetsko učinkovitih stanovanjskih stavb

Zgodovinsko ozadje sodobnih energetsko učinkovitih stavb je mogoče najti v arhitekturi narodnih stanovanj mnogih severnih ljudstev. Na primer, koče na severu in v Sibiri so bile zgrajene tako, da bi imela koča dolgo stran proti jugu (ta zunanja stena je imela več oken kot druge stene), na drugih straneh (pogosteje s severa) pa so bile pritrjene gospodarske zgradbe. Vse to je povezovalo trem - vhodni preddverje, povezana cona med kočo in pomožnimi prostori ter varovalni pas med hladno ulico in toplo kočo.

visoka stanovanjska zgradba

Voronežska državna univerza za arhitekturo in gradbeništvo Povzetek na temo »Stanovanjska stavba povprečne višine« Dokončana 3-letna študentka skupine 032 Bilidina L. V. Voronezh 2011 V sodobni praksi oblikovanja trdno mesto zasedajo ideje o življenju kot hierarhično konstruiranem sistemu, ki se razteza od sveta stvari v družinskem življenju pred naseljem kot celoto. Odobritev teh idej v realnih in futurističnih projektih, v teoriji in v gradbeništvu, je značilnost sodobne zgodovine ustvarjanja doma.
  Sekcijske hiše visoke

Stanovanjske hiše mešane strukture načrtovanja

Stanovanjske stavbe z mešano plansko strukturo, ki temelji na kombinaciji koridorja, galerije, odseka v eni stavbi. V hodniku se segmentne hiše z galerijsko sekcijo nahajajo v odsekih, ki so povezani s hodniki (galerijami) skozi več nadstropij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty