poniedziałek, 15 października 2018

Tuš kabine z lastnimi rokami

  Tuš kabine z lastnimi rokami

Vrste podlage za prhe

Tuš kabine imajo več vrst, na primer, da imajo ravno posodo ali preprosto odtok v tleh, kjer lahko prosto hodite do otrok in starejših. Prostor v kopalnici se bo znatno povečal in soba bo imela drugačen videz.
  Tuš kabine z lastnimi rokami

Primeri domače prhe

Nič ne spodbuja ljudske umetnosti kot dober primer. Zato menimo, da so najbolj zanimive možnosti za prhanje, izdelane ročno, in na kratko opišite nianse svoje proizvodnje.
  Tuš kabine z lastnimi rokami

Kako narediti tuš kabino z lastnimi rokami: zbrati kabino iz tovarniških izdelkov

Kupite tuš kabino, kot pravijo, za dele in sami sestavite, ni vedno dobičkonosna možnost. Dejstvo je, da so sami rezervni deli stanejo preveč - strinjajo se, da je skoraj nemogoče, da bi sestavili iste steklene zavese iz surovin doma. Če torej gre za vprašanje sestavljanja izdelka v delih, v skoraj vseh primerih upoštevamo pridobitev že pripravljenih enot - na primer palete, sestavljenega stekla in hidromasažne plošče. Takšen pristop bo gotovo drag - tu morate skrbno premisliti in ugotoviti vse.
  Tuš kabine z lastnimi rokami

Tuš kabina Do-it-yourself: rešitev problema s pladnjem in stranskimi stenami

Pravzaprav ta tip tuš kabine ne potrebuje pladnja - voda preprosto izliva na tla kopalnice in jo odstrani s tako imenovanim lestevom. Zato je prva stvar, ki jo je treba narediti v kopalnici, kjer je načrtovana namestitev tovrstne kabine za tuširanje, visoka kakovost hidroizolacije tal. Še posebej se ta trenutek nanaša na stanovalce - voda ne more imeti ene priložnosti, da pride do tal spodaj. Poleg tega je še vedno treba preprečiti prodiranje vlage v stene, ki ležijo ob tuš kabini - prav tako morajo biti vodotesne vsaj do višine 2 m.
  Tuš kabine z lastnimi rokami

Tuš s poševnim podom

Poleg priporočil si morate ogledati tudi videoposnetke in fotografije, da bi se lahko v fazah procesa izgradnje tuš kabine s svojimi rokami prepričali. Ne smemo pozabiti, da včasih pladenj za tuširanje ni najboljša možnost, nato pa bo prišlo do nagnjenega dna. Ta oblika se pogosto nahaja v športnih dvoranah.
  Tuš kabine z lastnimi rokami

Oprema tuš kabine

Mnogi mojstri svetujejo, da bi za dušo komunicirali tudi na stopnji stavbnega zidu in na stopničkah. Pojasnili bomo le, da je to po nakupu opreme, ki vam je všeč, pravilnejše:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty