środa, 17 października 2018

Kako zgraditi klet

  Kako zgraditi klet

Obmazochny ali okleechnaya hidroizolacijski kleti: izberite metodo

Vsaka hidroizolacija se izvede v dveh slojih. Izbira materialov, s katerimi je izvedena hidroizolacija kleti, je odvisna od prisotnosti ali odsotnosti podtalnice. Vse vertikalne in vodoravne odseke sten kleti in temeljev na točkah stika s tlemi morajo biti prekrita s hidroizolacijo. Hidroizolacija sten in tla kleti se izvaja izključno zunaj stavbe, notranja stran hidroizolacije ni pokrita.
  Kako zgraditi klet

Gradimo klet z lastnimi rokami

Kletna tla so del stavbe, ki je delno ali popolnoma zakopana pod tlemi. Klet je ponavadi opremljen s pomožnimi prostori ali garažo, vendar nekateri projekti zagotavljajo napravo v kleti kopalnice, savne ali celo telovadnice z bazenom. Pri hišah, zgrajenih na majhnih parcelah ali na pobočju, je pritličje preprosto nenadomestljivo - omogoča vam bistveno povečanje uporabne površine stavbe, ne da bi širili gradbišče.
  Kako zgraditi klet

Ponovitev je potekala

V članku o temeljih in njihovih glavnih tipih smo ugotovili, da so osnove s kletmi v večini primerov vrsta trakove osnove, iz katere je bila postavljena tla in betonirana tla prelila. Spol ni zahtevan atribut kleti. Uporabite lahko zemljo, vendar v tem primeru verjetno ne boste vstopili v vašo klet zaradi umazanije, ki jo ne želite prenesti iz vašega kleti v hišo.
  Kako zgraditi klet

Gradnja kleti za tipično hišo

Klet pod leseno hišo je zgrajen ob upoštevanju značilnosti zemlje in globine vodonosnika. Če se nahaja zelo blizu površine, se lahko klet vgradi šele po drenažnih delih.
  Kako zgraditi klet

Gradnja kleti - cena

Vsaka oseba, ki se je odločila za gradnjo hiše, želi dvigniti več nadstropij, zgraditi garažo in druga uporabna področja. To težavo lahko rešite z gradnjo kleti v hiši. Njena cena bo draga, vendar bo še vedno manjša kot dviganje tal. Višina ničelnega razreda, lahko izberete na zahtevo razvijalca.
  Kako zgraditi klet

Kateri dejavniki pojasnjujejo potrebo po hidroizolaciji ↑

Žal se redko zgodi, da na stopnji polaganja temeljev postane očitno - ne bo težav pri ohranjanju hiše v vsakem letnem času. Praviloma obstajajo številne "oteževalne okoliščine", ki razvijalcu spodbujajo, da resno razmisli, da je hidroizolacija kleti in fundacije nujna potreba:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty