czwartek, 18 października 2018

Bazen, ki ga da

  Bazen, ki ga da

Napihljiv bazen: mobilen in dostopen

Najlažji, najbolj dostopen in nepretrgan v vsakodnevni uporabi je napihljiv bazen. Večina modelov (zapustimo otroške bazene na stran, jih bomo obravnavali v nadaljevanju) napihljivih bazenov, izdelanih iz dvojne (manj pogosto tri plasti) pokrova iz PVC folije.
  Bazen, ki ga da

Vrste bazenov za dajanje ↑

Nedvomno ima vsaka vrsta bazena svoje prednosti in nekatere pomanjkljivosti. Bazeni so razvrščeni po konstruktivnih sortah, po vrsti preliva in vrstah konča.
  Bazen, ki ga da

Napihljivi bazeni - najbolj proračunska možnost

Napihljivi bazeni so izdelani iz dvojne PVC folije, ki tvori pokrov in napihne z zrakom. Otroški bazeni pogosto predstavljajo dno filma in nekaj napihnjenih obročev, ki tvorijo stran. V velikih bazenih je samo napihnjen obroč na robu, ki se ob napolni z vodo dvigne in poravna PVC folijo na stenah. Nekateri od teh modelov so dodatno opremljeni s filtrom, ki pomaga ohranjati čisto vodo, drugače je pogosto treba spremeniti. Velikosti napihljivih bazenov so majhne: njihov premer le redko presega 5 m, globina pa je od 0,5 do 1,2 m.
  Bazen, ki ga da

OPREMA ZA BAZENE

V našem asortimanu boste našli in lahko kupili različne možnosti in modifikacije bazenov: za splošno uporabo in majhne za savne, vikende ali vile, hidromasažo, Spa (Spa). Kakorkoli že, naši modeli so narejeni na osnovi steklenih vlaken, ki bazenu zagotavljajo posebno zanesljivost, varnost in popolno skladnost z vsemi splošno sprejetimi sanitarnimi in higienskimi standardi.
  Bazen, ki ga da

Napihljivi državni bazeni

Bazen na deželi lahko sprejme različne poletne počitnice. Najpogostejši umetni bazeni so napihljivi bazeni. Ne zasedajo veliko površino in so zelo enostavne za namestitev.
  Bazen, ki ga da

Prednosti zložljivih bazenov

Namesto da bi zgradili stacionarni bazen, je veliko bolj donosno kupiti bazen za vrt, ki ga lahko sestavite in razstavite, če je potrebno. V nasprotju s klasičnimi bazeni, opremljenimi v kopališču, ki je izkopan v tleh - s ploščicami, cevmi in kanalizacijskimi kanali - mobilni bazeni iz kataloga naše trgovine se lahko prilagajajo obliki vašega počitka in ne obratno. Sodoben prenosni bazen za poletno počitniško hišo, ne glede na vrsto, ima številne nesporne prednosti:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty