piątek, 19 października 2018

Vgradnja vodovoda

  Vgradnja vodovoda

HMS, filter z bučko in akvastop

HMS ali hidromagnetni sistem že dolgo uporablja v industriji za pripravo vode za filtracijo. V vsakdanjem življenju ta naprava, ne da bi se lotila podrobnosti, pretvori nečistote v vodo v tanko suspenzijo, ki se nato v obliki filtra umika v blato in se občasno odstrani. HMS je popolnoma neškodljiv, med obratovanjem ne potrebuje oskrbe z električno energijo in oskrbo, vendar pa nujno zahteva vgradnjo vodnega števca v antimagnetno zasnovo (tako dražji), po pretoku vode pa s kombiniranim filtrom bučke.
  Vgradnja vodovoda

Priprava in montaža oskrbe z vodo

Z zagonom sistema za oskrbo z vodo je potrebno pripraviti postavitev cevi z upoštevanjem vseh potrošnikov. Upoštevajte, kje bo prišlo do vgradnje kopalnice, namestite opremo za namestitev mešalnika vode na kadi, vodnike za pipe na umivalniku, straniščno posodo in pralni stroj (če jo nameravate namestiti). Izberite optimalno progo cevovoda z najmanjšo količino križišč. Izračunajte potrebno število cevi za oskrbo z vročo in hladno vodo, potrebno število priključkov, prehodov in zapornih ventilov.
  Vgradnja vodovoda

Drugi deli za vgradnjo vodovodne napeljave iz polipropilena

Vgradnja vodovodne napeljave iz polipropilena ni samo ena spajka. Obstajajo različni priključki z navojnimi priključki. Na primer okovja za mešalne naprave; ena:
  Vgradnja vodovoda

Odstranitev starega sistema vode

Stare vodovodne instalacije je potrebno zelo previdno odstraniti, da bi se izognili težavam z uhajanjem vode. Če ni potrebe po spreminjanju vhoda v hišo, je dovolj, da izklopite ventil in stopite na delo. Če je potrebna zamenjava celotnega sistema oskrbe z vodo, se obseg dela bistveno razširi.
  Vgradnja vodovoda

Montaža polipropilenskega sistema

Cevi za vodovodne instalacije iz polipropilena izpolnjujejo dve osnovni zahtevi: vzdržljivost in zanesljivost. Hkrati je cena za vodovodne instalacije minimalna, saj je plastična cev najcenejši material.
  Vgradnja vodovoda

Vgradnja sistemov za oskrbo z vodo: lastnosti

Ne smemo pozabiti, da se polipropilenske cevi za toplo in hladno vodo razlikujejo po zasnovi. Če so prve izpolnjene s posebno ojačitvijo (aluminij ali steklo iz steklenih vlaken), potem slednje morda nimajo. Vgradnja plastičnih vodnih cevi vključuje:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty