poniedziałek, 15 października 2018

Pue 7

  Pue 7

PUE-7 pravila za električne instalacije

Kot je znano, so bila pravila o napravah za elektriko naprave št. 5 sprejeta že leta 1976 in se pojavila v ločenih oddelkih. Od 85. leta v Uniji so bili uvedeni posodobljeni EIR iz šeste izdaje (trenutno so pomembni v številnih državah na post-sovjetskem prostoru). Toda ta standard je tudi malo zastarel. Leta 2003 je odobrila 7. različico EMP.
  Pue 7

Pravila PUE za električne instalacije Sedma izdaja

Knjiga vsebuje zahteve za napravo električnega dela osvetlitve zgradb, prostorov in objektov za različne namene, odprtih prostorov in ulic ter zahteve za napravo oglaševalske razsvetljave. Vsebuje zahteve za električno opremo stanovanjskih in javnih zgradb, zabaviščnih podjetij, klubskih objektov, športnih objektov. Knjiga je namenjena inženirskemu in tehničnemu osebju, ki se ukvarja z načrtovanjem, namestitvijo in obratovanjem električnih razsvetljevalnih naprav, pa tudi z električno opremo posebnih naprav.

Kombinirani ničelni zaščitni in ničelni vodniki ( PEN vodniki)

1.7.131. V večfaznih vezjih v sistemu TN za stacionarne položene kable, katerih vodniki imajo površino prečnega prereza najmanj 10 mm2 za baker ali 16 mm2 za aluminij, se lahko v enem prevodniku ( PEN ) kombinirajo funkcije ničelnih zaščitnih ( PE ) in ničelnih delovnih ( N ) vodnikov dirigent).
  Pue 7

Opredelitve Splošne zahteve

7.4.2. Protipožarni prostor je prostor znotraj in zunaj prostorov, v katerem se neprestano ali občasno krožijo vnetljive (vnetljive) snovi, v katerih se lahko nahajajo med običajnim tehnološkim postopkom ali če so motene.
  Pue 7

Zgodovina električnih instalacij (pravila o električni instalaciji)

PUE obstaja že več kot 50 let. Njegove publikacije nenehno dopolnjujemo in pregledujemo do danes, ker je stalen razvoj tehnologije in tehnologije, ki zahteva bolj napredne zahteve za električno varnost in zanesljivost električnih instalacij.
  Pue 7

Ločevanje potrošnikov v kategorije oskrbe z električno energijo

Načini zagotavljanja rezervnega napajanja so urejeni v regulativnih dokumentih EMP. V skladu s tem dokumentom obstajajo tri kategorije zanesljivosti oskrbe z električno energijo potrošnikom, od katerih je najpomembnejša prva.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty