wtorek, 16 października 2018

Bricklaying do-it-yourself video

  Bricklaying do-it-yourself video

Ceramsite betonski bloki: sestava in tipi

Razširjene gline bloki so izdelani s stiskanjem iz mešanice ekspandirane gline, peska, cementa in vode. Zato je claydite beton precej okolju prijazen gradbeni material za stene. Zaradi prisotnosti ekspandirane gline se izkaže porozno, sorazmerno lahka in ima dobre lastnosti toplotne izolacije.
  Bricklaying do-it-yourself video

Zidne stene lahkih agregatnih blokov

V tem članku bo spletno mesto StroyVopros.net povedal dragim graditeljem o tem, kako položiti claydite bloke s svojimi rokami. Članek pokriva glavne točke poravnave blokov, postavitev vogala in pravilno polaganje.
  Bricklaying do-it-yourself video

Značilnosti gradnje plinskega silikata

Plinski silikat ima prednosti in slabosti, povezane z njegovimi lastnostmi - porozno strukturo. In zato ima gradnja zidov nekaj razlik. Upoštevati jih je treba, sicer bo v dvomih zanesljivost in obstojnost hiše.
  Bricklaying do-it-yourself video

Zidarski zidovi

Začnite postaviti stene iz vogalov hiše. Najprej pojdite v najbolj dvignjen kot, če niste vsi enaki, v vsakem primeru pa se izognite razliki višjih od 5 cm. V prihodnosti se bo zlaganje blokov pritrdilo s posebnim lepilom, pri namestitvi prve vrstice za odpravo nepravilnosti pa uporabite cementno-peščeno apno debelina zmesi približno 20 mm. Gradnja hiše določa razpoložljivost posebnih orodij za gradnjo mešanic. Sesanje mešanice se opravi z lopatico ali lopatico, izravna so vogali prve vrstice, ki strogo nadzirajo vodoravno in navpično.
  Bricklaying do-it-yourself video

Video: polaganje blatnih votlih cementnih peskov

Najpomembnejša je polaganje prve vrstice, saj bo celoten nadaljnji proces postavitve blokov in vodenja kadi vodoravno odvisen od kakovosti njegovega polaganja. Ne pozabite, da je med temeljom in prvo vrsto zidave potrebno organizirati hidroizolacijski sloj, da preprečimo vstop tekočine v notranjost bloka. Za ta namen bi bilo dobro uporabiti valjani material, izdelan na osnovi polimerov ali bitumna. Če površina temelj ni gladka, jo je potrebno izravnati, preden začnemo izlagati izolacijski sloj.
  Bricklaying do-it-yourself video

Izdelujemo bloke sami

Po spodaj predstavljeni tehnologiji je možno samostojno oddati kliše-betonske bloke, v enem dnevu pa, če obstaja brigada dveh ljudi, bo mogoče izdelati 120-150 enot tega materiala.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty