poniedziałek, 15 października 2018

Kupite stanovanje v novozgrajeni hiši v Moskvi

  Kupite stanovanje v novozgrajeni hiši v Moskvi

NDV-Real Estate: v novi hiši je enostavno najti stanovanja

Pri nakupu nepremičnine se vedno postavlja vprašanje, ali je bolje - sekundarni trg ali nove stavbe. Iz številnih razlogov je bolj donosno kupiti nove apartmaje: plačate manj in dobili bivanje v odličnem stanju. Vam ni treba skrbeti, da morate zamenjati ožičenje ali cevi: sodobni LCD-ji uporabljajo napredne trajne materiale.
  Kupite stanovanje v novozgrajeni hiši v Moskvi

Katere so sheme za stanovanja v gradnji?

Razmislite o glavnih možnostih za nakup stanovanj v novih stavbah, pri čemer izpostavite najbolj zanesljive, kot tudi tiste, ki veljajo za preveč tvegane.
  Kupite stanovanje v novozgrajeni hiši v Moskvi

Apartmaji v hiši v gradnji

Apartmaji za čudovito prihodnost

Prihodnost vsake družine je odvisna predvsem od pravilne izbire novega stanovanja. Zato je zelo pomembno, da ne naredite napake pri odločanju in poiščete idealno možnost.
  Kupite stanovanje v novozgrajeni hiši v Moskvi

Stanovanjski kompleks "Rasskazovo" - apartmaji v Novem Moskvi od investitorja

V razvitem območju Nove Moskve se poleg Uljanovskega gozdnega parka nahaja stanovanjski kompleks razreda udobja iz Skupine Sezar. Z združevanjem najboljših tradicij arhitekture stila Moskovskega imperija iz 1930-1940 s sodobnimi tehnologijami in materiali je razvijalec uspel ustvariti ergonomsko, udobno in trajno stanovanje. Ni naključje, da je bil na UrbanAwards 2014 RC Rasskazovo priznan kot najboljši kompleks za udobje v gradnji v Moskvi.

Prednosti nakupa stanovanja v hipoteko prek agencije za nepremičnine

Agencija "BEST Real Estate" sodeluje s številnimi večjimi bankami, ki se ukvarjajo s hipotekarnimi posojili. Zaradi bogatih izkušenj na tem področju vam lahko ponudimo naslednje prednosti nakupa stanovanja v Moskvi:
  Kupite stanovanje v novozgrajeni hiši v Moskvi

Na voljo so apartmaji v New Moskvi

Nove zgradbe Troitskega in Novomoskovskega okrožja (TNINA) so 20-25% dražje od Moskve, vendar je povpraševanje po stanovanjih v stanovanjskih kompleksih New Moskve stabilno in precej visoko. Konec leta 2015 - v začetku leta 2016 je bilo prekinjeno obdobje stagnacije povpraševanja po stanovanjih v TNINI: zdaj število ljudi, ki želijo kupiti stanovanje na ozemljih, priključenih v kapital, le raste. Celo tradicionalno poletno zaspajanje na stanovanjskem trgu je komaj prizadelo Novo Moskvo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty