wtorek, 16 października 2018

Projekti poslovnih stavb 2 nadstropja

  Projekti poslovnih stavb 2 nadstropja

Projekti poslovnih stavb in poslovnih objektov

Projekti poslovnih stavb in poslovnih objektov. Arhitekturne rešitve za podjetja. Ta razdelek prikazuje primere sedanjih in izvedenih projektov.
  Projekti poslovnih stavb 2 nadstropja

Projekt je dvonadstropna poslovna pisarna v vasi Sever.

Danes na trgu komercialnih nepremičnin visokokakovostni kvadratni metri maloprodajnih in pisarniških kompleksov predstavljajo dostojno konkurenco v poslovnem prostoru na prvih nadstropjih stanovanjskih stavb. Prestavljeni v nestanovanjske prostore, ki so postali pisarne in trgovine, so stanovanja na glavnih mestnih ulicah pred nekaj leti prodala precej dobro na trgu poslovnih nepremičnin. Toda TOK in nakupovalno-zabavni center postopoma izpuščata stanovanja v 1. nadstropju s trga komercialnih nepremičnin. Postopoma izgubljajo svojo priljubljenost.
  Projekti poslovnih stavb 2 nadstropja

Montažne poslovne stavbe

  1. Posamezni projekt montažnih pisarniških stavb - prosto načrtovanje, poljubna višina stropov, sodobna dekoracija pisarne in komunikacija.
      Projekti poslovnih stavb 2 nadstropja

    Modularne pisarniške možnosti

    Ukvarjamo se z načrtovanjem in gradnjo pisarn v obliki modularne stavbe na osnovi montažnih stavb z zgradbo 1-3 nadstropij. Danes lahko kupite modularno pisarno od nas:
      Projekti poslovnih stavb 2 nadstropja

    Julia Tarabarina. "Cev" na hrbtni strani avantgarde

    Pri zasnovi stavbe na tretjem prehodu Avtozavodsky, na vztrajanje moskovskih oblasti, je bilo potrebno spremeniti funkcijo. Po njej je bil projekt spremenjen, saj je v petdesetih letih prodrl idejo. V telesu avantgarde je bil stolpec, postal je stolp.
      Projekti poslovnih stavb 2 nadstropja

    Kje najti poslovne nepremičnine?

    Domu poslovnih nepremičnin dom72 se šteje za osrednji vir Tyumen, kjer so zbrane vse najbolj zanesljive in preverjene informacije o uresničljivih objektih mesta. Kupci, ki prodajajo stavbo: trgovina, restavracija, zapuščena stavba, pisarniški ali skladiščni prostor, postavijo oglase na naš portal. Nadalje preverjamo pristnost informacij, pripadnost in skladnost skladišča ali pisarne s predstavljeno kategorijo, površino in drugimi parametri ter objavljamo obvestilo o prodaji poslovne stavbe ali druge nepremičnine na lokaciji, tako da lahko zainteresirane osebe kupijo industrijsko poslopje, pripravljeno dejavnost ali kateri koli predmet zanimanja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty