środa, 17 października 2018

Demontaža armiranega betona

  Demontaža armiranega betona

Prednosti razstavljanja betona in armiranega betona s hidrokliničnimi (prekinjevalci)

Demontaža betona, armiranega betona in opeke s pomočjo najnovejših tehnologij omogoča zmanjšanje ravni hrupa in vibracij, ki se vedno pojavljajo pri uporabi tradicionalnih metod razstavljanja udarcev. To omogoča razstavljanje objektov v stanovanjskih objektih, kjer je izvajanje tega dela običajno povezano s stalnim neugodjem za prebivalce hiše. Naslednja nesporna prednost uporabe hidroklina je zmožnost nadzora samega procesa: array se zruši v določeni smeri in med razstavljanjem ne more poškodovati drugih struktur.
  Demontaža armiranega betona

Cene za demontažne konstrukcije iz betona

Stroški razstavljanja so odvisni od posebnosti specifične naloge in načina njenega izvajanja, zlasti na uporabljeni opremi in obsega dela.
  Demontaža armiranega betona

Nenasičena demontaža armiranega betona

Odstranitev armiranega betona med različnimi gradbenimi in popravilnimi deli poteka s pomočjo specializirane opreme za demontažo. Odvisno od natančno, katere naloge so pri rušenju stavbe ali drugega predmeta, se lahko demontaža betonskih konstrukcij razdeli na dve glavni vrsti:
  Demontaža armiranega betona

Demontaža betona: estrih

Druga vrsta rušenja je razstavljanje talne estrihe. Ta proces zahteva posebne veščine in potrpežljivost. Potreben je talni estrih, če se na betonskem dnu pojavijo razpoke in nepravilnosti, postalo je potrebno tla spuščati, komunikacije potekati pod tlemi in zahtevati popravilo itd. Demontaža betonskega estriha je mogoče ročno in na "strojni" način.
  Demontaža armiranega betona

Demontaža armiranobetonskih konstrukcij v Sankt Peterburgu

Večina stanovanjskih in nestanovanjskih stavb, industrijskih objektov in drugih objektov je postavljena z armiranobetonskimi konstrukcijami. Ta metoda gradnje ima več prednosti. Vendar pa je razgradnja takšnih struktur razmeroma velik in dolgotrajen proces, med katerim je treba uporabiti drugačno opremo in imeti ustrezne kvalifikacije.
  Demontaža armiranega betona

Tehnologija razstavljanja armiranega betona

Izbira tehnologije bo odvisna od naslednjih dejavnikov: lokacije elementa, ki ga je treba razstaviti glede na celotno strukturo (stene, tla, tla, podlaga), višino stavbe, debelino ojačitve železa, gostoto zgradbe, posamezne želje stranke.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty