poniedziałek, 15 października 2018

Sprednji zid je

  Sprednji zid je

Katera opeka se uporablja za stenske obloge

V gradbeništvu obstajajo koncepti, kot so navadni zidaki in sprednji zidovi. Njihova glavna razlika je dejstvo, da je druga možnost zgrajena le iz celote, lahko rečemo selektivne opeke s pravilnimi robovi in ​​robovi. Če se za sprednje zidove uporablja navadna opeka, je skrbno sortirana, izbrana s senco.

Značilnosti opeke

Obstaja veliko vrst opečatenih opek. Ker gre za gradbeni material, namenjen notranji in zunanji dekoraciji, se povečajo zahteve za videz te opeke. To se razlikuje od običajnih gradbenih opek.

Opeka, ki se spoji pod spajanje: procesne nianse

Preden nadaljujemo do neposredne rešitve vprašanja, kako postaviti opeko pod vezavo, se najprej ukvarjamo z vprašanjem, o čem je vse. Po mnenju mnogih ljudi je spajanje posebno orodje, ki tvori lep obrazni šiv. Toda mnogi ljudje pozabljajo, da je spajanje neke vrste vzorec, ki vam omogoča ohranjanje enake razdalje med posameznimi opekami. V večini primerov to orodje ima dolžino polovice ali velik del opeke, ki vam omogoča enostavno uporabo za poravnavo zidov.
  Sprednji zid je

Enostavna rešitev - neposredna zidava

Najbolj običajen in najpreprostejši način za oblikovanje dekorativne fasade je neposreden zid: zaradi debeline in barve šiva, površina (gladka, obarvana, z vzorcem) samega opeka, lahko ustvarite edinstven videz fasade.
  Sprednji zid je

Opeka - vsestranski in vzdržljiv gradbeni material

Proizvodnja opeke danes je na vrhuncu njenega razvoja. Na avtomatiziranih proizvodnih linijah se zdaj proizvaja popoln gradbeni material - vzdržljiv, okolju prijazen, vodoodporen, ognjevaren, odporen proti zmrzali, toplotno varčen. Različne vrste opeke se razlikujejo po sestavi in ​​njihovih tehničnih lastnostih. Vsak od njih ima svoj razpon uporabe.
  Sprednji zid je

Ocenjeni stroški za celotno delo

Tako so lahko cene in končni stroški na vsakem gradbišču zelo različni, saj so odvisni od različnih objektivnih dejavnikov, politike gradbene organizacije ali zahtev zasebnega mojstra. Obseg gradbenih del se izračuna v kvadratnih metrih (m2) ali kubičnih metrih (m3). Predvsem se polaganje nosilnih sten meri v kubičnih metrih. Predelne stene se izračunajo v kvadratnih metrih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty