poniedziałek, 15 października 2018

Notranja dekoracija večstanovanjske stavbe

  Notranja dekoracija večstanovanjske stavbe

HERMETIZIRANI MATERIALI

Trajnost fasad je v veliki meri odvisna od pravilne izbire tesnilne mase za polnjenje spojev med stenskimi ploščami in okenskimi odprtinami.
  Notranja dekoracija večstanovanjske stavbe

Monolitna konstrukcija

Monolitna gradnja je ena najbolj obetavnih tehnologij, ki se uporabljajo pri gradnji stavb in objektov za različne potrebe. Proces monolitne konstrukcije je podoben konstrukciji različnih strukturnih elementov iz mešanice, ki vsebuje beton in posebno opaž. Pod oporo razumeti poseben dizajn, ki služi kot posebna oblika, v kateri je položen monolitni beton. Opaž je sestavni del monolitne gradnje in ena od njegovih lastnosti, saj skozi opaž je gradnja bodoče gradnje moč, togost in odpornost na spremembe v obliki, velikosti in drugih lastnostih betonske konstrukcije.
  Notranja dekoracija večstanovanjske stavbe

KADA ZAČETI DODELITEV NOTRANJA DELA Hiše

Delo se začne z grobim zaključkom in inženirskim delom. Izvaja se komunikacija, električna napeljava, ogrevanje, prezračevanje in druga instalacijska in vodovodna dela. Po tem je treba površino (strop ali stene) predhodno izravnati z ometom in očistiti. Glede tal, odvisno od materiala, iz katerega je izdelan, se lahko pripravljalna dela razlikujejo.
  Notranja dekoracija večstanovanjske stavbe

Zaključek fasade hiše: kaj izbrati?

Ena od značilnosti zunanje izolacije sten hiše je, da se zaključna in izolacijska fasada izvajajo v enem samem kompleksu. Zelo pogosto je metoda dokončanja objekta določena z izolacijskim sistemom. Razmislite o najpogostejših načinih za dokončanje zidov, izpuščanje najbolj preprostih - slikarstvo in kiti. Zaključevanje in ogrevanje fasad se izvaja na eni od dveh osnovnih tehnologij - fasadnih ali mokrih fasad.
  Notranja dekoracija večstanovanjske stavbe

Vrste stranic za dokončanje hiš

Stranišče se uporablja tako za stene kot tudi za nogice. Sestavljen je iz ločenih listov - plošč, ki so medsebojno povezani v skladu z načelom zaklepne ključavnice. Tudi na robu plošče je rob za pritrditev z nohti.
  Notranja dekoracija večstanovanjske stavbe

Kaj je treba upoštevati pri shranjevanju ob zaključku?

Da bi se izognili presenečenj, je treba vnaprej natančno izvesti količino materiala, potrebnega za dokončanje hiše. Za to bo treba vnaprej načrtovati? kaj natančno je potrebno za gradnjo. V odsotnosti ustreznih izkušenj je vredno posvetovati s strokovnjakom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty