sobota, 20 października 2018

Razstavljanje tehnologije kovinskih konstrukcij

  Razstavljanje tehnologije kovinskih konstrukcij

Koliko je razstavljanje

Za odgovor na to vprašanje je treba oceniti, kar vključuje izračun pričakovanega dela z izračunom količin in stopenj. Toda ker trenutno ni posebnih dokumentov za demontažo, ocenjevalci kot podlago upoštevajo kotacije za izdelavo takšnih del z uporabo splošnih gradbenih norm, pravil in citatov, ki zanje veljajo za faktor za razstavljanje kovinskih konstrukcij. Ta koeficient upošteva zapletenost dela, sestavo operacij, število delavcev, stroške dela, plače itd.
  Razstavljanje tehnologije kovinskih konstrukcij

Vrste razstavljanja kovinskih konstrukcij

Pogosto je treba pri razstavljanju kovinskih konstrukcij rešiti več težav, ki se pojavljajo ob poti, ki otežuje celoten proces. Zapleti pri delu te vrste so lahko zelo različni. Na primer, stroške in čas razstavljanja lahko neposredno vplivajo na potrebo po razstavljanju objektov v stanovanjskih zgradbah ali proizvodnih obratih. Kompleksnost dela je odvisna tudi od velikosti in teže razstavljenih struktur in struktur.
  Razstavljanje tehnologije kovinskih konstrukcij

Značilnosti razstavljanja kovinskih konstrukcij

Gradnja novih stavb ali njihova rekonstrukcija pogosto spremlja potrebo po razstavljanju kovinskih elementov konstrukcije. To so lahko zastareli elementi in proizvodna oprema, trgi, okvirji iz oblikovanih kovinskih delov.
  Razstavljanje tehnologije kovinskih konstrukcij

Kdaj potrebujete strokovno demontažo jeklenih konstrukcij?

Morda boste morali naročiti te storitve, če boste morali rušiti staro stavbo ali, če je potrebno, zamenjati zastarelo in zlomljeno kovinsko strukturo velikih dimenzij. Običajno je precej težko obvladati tovrstno delo sami.
  Razstavljanje tehnologije kovinskih konstrukcij

Značilnosti demontaže montažnih konstrukcij

Demontažo objektov, kot so hangarji, garaže, industrijski ali gospodinjski predmeti iz kovine, se opravi z namenom njihove naknadne namestitve na novem mestu. Če imajo navedeni predmeti zapletene vrste pritrditve, je treba odstranjevanje posameznih elementov opraviti ročno, sicer se nevarnost deformacije ali poškodbe posameznih elementov znatno poveča. Takoj, ko je razstavljanje kovinskih konstrukcij zaključeno, so vsi izdelki skrbno pakirani, nato pa temeljito protikorozijsko obdelajo na novem mestu. Z drugimi besedami, pred ponovno namestitvijo rabljenih kovinskih delov so napolnjene in pobarvane.
  Razstavljanje tehnologije kovinskih konstrukcij

Priprava za demontažo in rušenje

Demontažna dela se izvajajo tako, da sprostijo prostor za prihodnji razvoj in pri premikanju tovarne ali proizvodne enote. Zato vsak posamezni primer zahteva predhodno ustrezno pripravo. Treba je natančno preučiti predmet in pripraviti osnutek organizacije rušenja. To je temeljni dokument za delo pri odpravi ali delnem razstavljanju zgradbe ali zgradbe. Razvoj projekta vključuje:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty