niedziela, 14 października 2018

Polaganje blazinice v dveh vrsticah

  Polaganje blazinice v dveh vrsticah

Žlindra kot gradbeni material

Žlindarski kamen je umetni gradbeni kamen, izdelan na osnovi stisnjenega v obliki cementnega žlindre. Sestavljen je iz žlindre in cementa. Ker polnilo morda ni nujno proizvodnja žlindre. Žlindre so izdelane na osnovi zdrobljenega granita, granitnega presejanja, ravnega gramoza, prelomov stekla, grobega peska, posušenih kosov cementa. "Žlindrni kamen" - ime, ki se generalizira za vse navedene možnosti.
  Polaganje blazinice v dveh vrsticah

Pripravljalna dela

Žlindre so nameščene na temelju, čigar širina naj bi vsaj ustrezala širini bakra in bolje je, da je 40-50 mm večja. Klet temelj je treba izravnati in nujno vodotesno, saj sestava žlindre vključuje materiale, ki ne prenašajo daljšega stika z vlago: žlindro, peskom, apnom, pepelom.
  Polaganje blazinice v dveh vrsticah

Značilnosti materiala

Obseg brizgalnega bloka je precej širok, glavna pa je njihova uporaba pri izgradnji koče, države ali države. To je posledica dejstva, da se hitrost gradnje gradnje blokov blata večkrat poveča, njihovi stroški pa ostajajo nizki. Pogosto so garaže zgrajene iz blokov žleze, izdelane so razširitve in postavljene ograje in predelne stene. V vsakem primeru je treba opozoriti, da za kakršenkoli namen se ne uporabljajo bloki žerjavov, je nujno voditi visoko kakovostno hidroizolacijo, da bi izključili neposredni učinek vlage. Za vsako možnost dela v gradbeništvu obstaja vrsta navodil, je nemogoče upoštevati vse.

Zidne stene blazinice: izračun materiala.

Bloki žlindre, za razliko od pene blokov, se proizvajajo v standardni velikosti - 39x19x19 cm, kar je približno štiri opeke ali polovica velikosti za predelne stene.
  Polaganje blazinice v dveh vrsticah

Trakovi temelji za stene blokov

Kar se tiče običajne baze traku, je v našem primeru izkopan jermen. Njegova širina bo enaka debelini bodočih sten. Najprimernejše je kopati jermen z bagrom z vedrom, katere širina je 20 cm.
  Polaganje blazinice v dveh vrsticah

Vrste zidarskih kamnov (stenskih blokov)

Zidarstvo se začne z izbiro vrste kamnitih kamnov in vrsto zidarn. Glavni zidarski kamen do danes je opeka. Obstajata dve glavni vrstici opeke: keramika in silikat. Keramika se oblikuje iz gline s poznejšim praženjem, silikatnim - s polsušnim stiskanjem iz mešanice apna, peska in nekaterih dodatkov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty