środa, 17 października 2018

Gradnja monolitnih stebrov

  Gradnja monolitnih stebrov

Monolitna betonska dela na velikih gradnjah in v zasebni stavbi

Monolitna gradnja postaja vedno bolj priljubljena gradbena tehnologija. Trdni okvir, ki je oblikovan med trdno konstrukcijo, je zelo trpežen. Uporaba opažev različnih oblik vam omogoča izvajanje različnih arhitekturnih rešitev. Za izgradnjo upravnih stavb in stanovanjskih stavb uporabljamo monolitno gradnjo. Izvajamo tudi monolitno delo pri gradnji parkirišč, skladiščnih kompleksov (razen monolitnih sten - izdelava industrijskih betonskih podov za skladišče in delavnico). Pri gradnji športnih objektov uporabljamo in oblikujemo monolitne konstrukcije iz armiranega betona.

Polnjenje (polaganje) betona

Neposredno izlivanje betona v opaž je relativno malo časa v primerjavi s pripravami na pletilni oblogi in montažo opažev. Če je prostornina dovolj majhna, se beton lahko pripravi neodvisno in postopoma prelije z uporabo običajnega vedra. Če želite napolniti več deset kubičnih metrov, ta tehnologija ne bo delovala. Uporablja beton neposredno iz tovarn, ki jih na gradbišče dostavi poseben stroj, pri običajnih ljudeh, ki se imenujejo betonski mešalnik.
  Gradnja monolitnih stebrov

5. VGRADNJA LESNIH KONSTRUKCIJ

5.1. Sprejem lesenih konstrukcij je treba opraviti v skladu z zahtevami iz. 1 in 5. Pri sprejemu lepljenih lesenih konstrukcij je treba upoštevati tudi zahteve GOST 20850-84.
  Gradnja monolitnih stebrov

Gradnja hiš na monolitnem okvirju

Gradnja zasebnih hišic na podlagi monolitnega okvirja je ena najbolj obetavnih sodobnih gradbenih tehnologij, ki omogoča, da v kratkem času prejmejo zgradbo katere koli arhitekturne oblike in številnih nadstropij.
  Gradnja monolitnih stebrov

Gradnja monolitnih armiranobetonskih konstrukcij

Pri gradnji večine stavb in objektov so najpogosteje uporabljali betonske in armiranobetonske konstrukcije. Obseg teh podatkov se nenehno širi.
  Gradnja monolitnih stebrov

Pogled od razvijalca

Razvijalec v monolitni konstrukciji privlači:
  • hitra gradnja stavbe;
  • seizmična odpornost stavbe;
  • brez krčenja;
  • večja življenjska doba (po nekaterih podatkih - do 300 let);
  • neomejeno število nadstropij stavbe, kar omogoča čim večjo uporabo ozemlja, namenjenega za razvoj;
  • veliko možnosti pri izbiri arhitekturnih oblik, ki omogočajo harmonično vstop v stavbo v skoraj vseh mestnih ali naravnih krajinah;
  • relativno enostaven postopek namestitve in majhna količina rabljene opreme.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty