poniedziałek, 15 października 2018

Pletilni izvijač

  Pletilni izvijač

Rebar vezava

Ko je armatura položena, se začne vezati. Njena tehnologija je zelo preprosta. Potrebno je, da polovico žice zasukate na polovico in ga potisnete pod križno pritrjenimi palicami ojačitve. Glava izvijača se vstavi v nastalo zank, sproži se sprožilec, v nekaj sekundah pa je sveženj pripravljen.
  Pletilni izvijač

Kako pletati ojačitev za temelj. Kako narediti ojačitveno kletko. Stanovanjske in prostorske vrste okvirov

Gradnja temeljev je proces, ki je dostopen tudi tistim, ki v rokah nikoli niso imeli instrumenta, je treba poznati natančna pravila, kako jo izvajati. Morda eden od najpomembnejših mest pri izgradnji temeljev za vsako strukturo je ojačitev temeljev s kovinskimi palicami.
  Pletilni izvijač

Metode in sheme pletenja

Najprej je potrebno pripraviti vse materiale za vgradnjo, jih po potrebi prenesti na mesto namestitve, poravnati ojačitev in postaviti plastične spone pod njo, ki se ujemajo med armaturo in oplaščenjem in so potrebne, da se posamezni deli ojačitve ne iztisnejo iz betona. Zdaj lahko izdelate snop. Pletilna ojačitev se lahko pojavi na več načinov, odvisno od uporabljenih orodij in materialov.
  Pletilni izvijač

Kako hitro in pravilno pletenje kvader z voščilnico in izvijač

Ojačane betonske konstrukcije, kot so nadstropje temeljev, oken in vrat, tla in drugi elementi, so osnova vsake strukture, ki zagotavlja zanesljivost in trajnost. V takšnih konstrukcijah imajo pomembno vlogo jekleni kovinski spoji z ojačitvijo in posebno žico. Vizka oprema je sestavni del vsakega dela pri postavitvi monolitnih temeljev in drugih betonskih izdelkov. V tem video tutorialu bomo preučili dva načina ali način izdelave armature: 1. ročno s kavljem. 2. S pomočjo izvijača (brezžični svedri) in posebne šobe.

Pletilni pribor za podlago

Vezna ojačitev je potrebna za montažo ene armaturne kletke bodočih armiranobetonskih konstrukcij - temeljev hiše ali njegovih monolitnih sten in stropov. Palice armatur so medsebojno povezane na njihovih križiščih z uporabo jeklene pletilne žice s premerom od 0,8 mm do 1,2 mm, ki se prodaja v šotoru. Prikazan je najpreprostejši in najpogostejši način za pletenje.
  Pletilni izvijač

Kvačkanje

Povezovanje žic lahko opravite z dvema vrstama kavljev: navaden ali vijak. S preprostim kvačkanjem se delo izvaja v skladu z naslednjimi koraki.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty