niedziela, 14 października 2018

Obloga lesenih hišnih straneh

  Obloga lesenih hišnih straneh

Kateri tiru je bolj primeren za obrezovanje hiše?

Na to vprašanje ni nobenega dokončnega odgovora. Vinil ali kovinske plošče so praviloma glavni materiali za zaključek fasad, čeprav lahko uporabite tudi obloge iz naravnega kamna. Vendar pa je zaradi očitnih razlogov danes poceni materiali za dodelavo več povpraševanja.

Prednosti namestitve vinilne strani

Obloge s tesnilom z izolacijo so primerne za vse vrste stanovanjskih zgradb iz pena betona, gline in sendvič plošč. Majhna teža konstrukcije ne bo obremenila na temelju, zato se obloge uspešno uporabljajo pri starih hišah. Priljubljenost tiru je zaradi nizke cene, trajnosti, bogate izbire barv in tekstur ter enostavnosti in enostavnosti namestitve.
  Obloga lesenih hišnih straneh

Priprava površine in materiali

Torej, začeli bomo in kot v vsakem trenutku bomo začeli s pripravo, brez nje. Če ima hiša stari zaključek, ga popolnoma odstranimo in pustimo, da se stene sušijo za en dan. Ker je drevo zelo privlačen material za različne vrste gliv, plesni in lesne hrošče, ga obravnavamo s posebnim antiseptikom, tako da nas v prihodnosti ne bi motili nobena okužba. Ker bomo postavili tiru na leseno hišo z lastnimi rokami, kar pomeni zase, ne obžalujemo antiseptike. Ob istem času zdravite isti lesni antiseptik z istim antiseptikom.
  Obloga lesenih hišnih straneh

Izbira tiru za delo

Stranišče ima več sort, odvisno od tega, iz katerega materiala je. Vse vrste imajo svoje značilnosti in se razlikujejo po ceni. Da bi izbrali najprimernejšo možnost, spodaj so glavne prednosti in slabosti vsake vrste tiru, primerne za obrezovanje hlodovine.
  Obloga lesenih hišnih straneh

Faza V Montaža stranskih plošč

Tehnologija namestitve lesenega tiru in vinila je bistveno drugačna. Torej, leseno stranico je treba pritrditi z vijaki in vijaki, priviti v diagonalno. In šele po namestitvi vseh vodoravnih elementov se lahko pritrdi razne trim. Toda za pritrditev vinil tiru, morate najprej namestiti vogale, povezovanje trakov, odtok bar in začetni trak, in šele nato začnejo opažev.
  Obloga lesenih hišnih straneh

Obloga lesenih hišnih straneh

Obrnitev hiše v lepo in toplo stavbo vam bo pomagala pri stranskem straženju stranskih sten. Ta obrnjeni material je kot nalašč za stene katerega koli gradbenega materiala.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty